מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תקשורת מול ביתי בת ה 9.5עמית14/10/2011
שלום,
אני גרושה שנתיים ואמא לבת 9.5 יש לי בן זוג ביחד חצי שנה. עדיין לא הצגתי לה אותו פורמלית. הגיע כאורח עם עוד אורחים מספר פעמים לארוחת שבת אצל הוריי. התארח אצלנו פעם לבד. שאלה אותי לאחרונה מי הוא ולמה הוא פתאום מופיע כל הזמן. אמרתי לה שהוא חבר. היום לקראת יציאתנו לארוחת ערב שבת עשתה לי ממש טרור שלא רוצה ללכת להוריי אלא להשאר לבד בבית. זה הגיע עד כדי הרמת יד ובעיטה. אינני יודעת אם קשור אל בן הזוג ישירות כי כבר יודעת שתפגוש אותו שם או שסתם עשתה שרירים.
בכל מקרה אשמח לדעת כיצד מומלץ לתקשר את הזוגיות החדשה מולה וכיצד לנהוג במצבים כגון זה שעשתה היום?.
בסופו של דבר הלכה איתי זה היה אחרי איומים על עונש כבד, אחרי שאימי נסתה לשכנעה ואחרי שדברה עם אבא שלה בטלפון ונסתה לשכנע אותו לבוא לקחת אותה. אני ממש נטולת כוחות אחרי הערב הזה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשורת מול ביתי בת ה 9.5 - תגובה
סמדר ריינר17/10/2011שלום עמית,
חשוב להיות גלויים ואמיתיים עם ילדים. ייתכן שהילדה שלך כועסת ובצדק. אם את עדיין ל ארוצה להכיר לה אותו, אין לך מה להביא אותו להורים שלך. או שהו אמכיר את המשפחה והקשר ביניכם גלוי, או שעדיין לא. את מעמידה אותה במצב בלתי אפשרי, שבו הי אכנראה מבינה טוב מאוד מיהו אבל אסור לה לדבר על כך, ללבן את תחושתיה איתך, החששות שלה, הכעסים שלה, השמחה שלה וכו' כיוון שזה כאילו לא קיים. זה מסר כפול ומבלבל שמותיר אותה לבד עם תחשותיה. חשוב להיות כנים, אם כבר הצגת אותו והיא מבינה במה מדובר, תציגי לה עד הסוף, ותהיי פתוחה לכל מה שהיא תגיד. זה לא אומר שאת צריכה לקב ממנה רשות לצאת איתו, אבל זה לגיטימי שיהיו לה כל מיני תחושות ושאלות לגבי העניין ומגיע לה לקבל תשובה כנה ועניינית. זה יכול למנוע אירועים מהסוג הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)