בלתי צפוי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • בלתי צפוי
    אמא עייפה
    15/10/2011

    שלום, בני בן ב4 (מס' 3 מתוך 4 ) מתנהג באופן מעורר דאגה, הוא בלתי צפוי וכאילו לא מודע לסכנות, הוא ילד חכם וחייכן אוהב להישתולל ולהצחיק את אחיו ואחותו, לאחרונה עברנו דירה והוא נכנס לגן חדש מה שהקצין את השינוי שבהתנהגותו, הוא גם חזר להרטיב בלילה דבר שגרם לנו להחזיר לו את הטיטול לשעות הלילה,הוא קם לפעמים מוקדם מאוד בבוקר נכנס למטבח מטפס ונוגע בכלי מטבח מסוכנים לפעמים הוא גורר את אחותו הקטנה בת השנתיים וחצי לתוך זה, הם מתפשטים פותחים את המקרר ושופכים את תכולת המקרר על הריצפה (ביצים, חלב, שמרים, רטבים, גבינות וכו') הכל יחד. בפעם הראשונה הגבנו בהלם מוחלט כשמצאנו אותם ככה וכשבידו סכין, לאחר שקילחתי אותם הסברתי להם כמה שזה מסוכן ואסור, אך לאחר שבועים זה חזר על עצמו,וכשהוא יושב בשקט הוא מוצץ אצבע וסותם את האוזן בידו השניה ומתעלם מהסיבה,הוא מאוד רגיש ומלא יצרים, יצויין שאחיו הבכור בן ה11 סובל מפיגור עמוק וחי בבית איתנו. אשמח לקבל תגובה, אמא מיואשת ועייפה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלתי צפוי

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בלתי צפוי - תגובה

    סמדר ריינר
    17/10/2011

    שלום לך,
    אפשר להבין את העייפות שלך, המצב שאת מתארת נשמע חריג ובמחייב לדעתי בדיקה יותר מעמיקה אצל איש מקצוע. זה מצב קשה מדי בכדי להסתפק בייעוץ בפורום.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו