מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בני לא רוצה לישון במיטתויפעת24/01/2008
בני כמעט בן שנתיים ובשבוע האחרון הוא לא מוכן בשום פנים לישון במיטה שלו (מיטת תינוק), מעולם לא היה לי בעיות עם השינה שלו, יש לנו סדר מסוים של שינה שזה מקלחת,בקבוק,סיפור ושינה. ובשבוע האחרון הוא לא מוכן לישון במיטתו ורוצה לישון במיטה שלי ושל בעלי. ניסיתי להיות נוקשה ולא לוותר ולתת לו לבכות ולנסות להרגיע אות אח"כ אבל ללא הצלחה הוא לא מתייאש. גם אם בסוף הצלחתי להרדים אותו ע"י ליטוף ולפעמים גם נדנוד אחרי שעתיים הוא מתעורר ומתחיל את הסצנה מחדש. אני ובעלי כבר שבוע כמעט ללא שינה וגם בני עייף יותר במהלך היום עקב העקשנות שלו בלילה. אני לא יודעת אם לוותר לו! ואולי הוא עובר איזה תקופה כזו של פחדים ולקחת אותו למיטתי או להתעקש גם אם שבועיים אני לא יישן. אתמול בלילה כבר לא היה לי כוח ולקחתי אותו למיטתי לאחר ששעה הוא לא נרגע מבכי. בני נמצא בגן מגיל חצי שנה וגם בגן הוא השתנה קצת נהיה אלים כלפי חבריו. מה לעשות? האם להתעקש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רוצה לישון במיטתו
שרון באומל24/01/2008שלום יפעת
גיל שנתיים הוא גיל בו מתעצמת חרדת הנטישה בעקבות התפתחות העצמאות והנפרדות. בנוסף, ייתכן וחל שיוני כלשהו, אפילו תחילת היריון, שבנך מרגיש אותו. אם לא מפריע לכם שבנך יישן במיטתכם, אין כל רע בכך. אם כן, אני מציעה ללכת יחד עימו לקנות חפץ, לבחירתו, אשר יוגדר כ"שומר הלילה". בנוסף, אור קטן בחדר ועוד אמתעים בהם יכול בנך להיעזר כשפוחד בלילה.
בהצלחה
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יפעת25/01/2008הבעיה היא שהוא כבר שנתיים ישן ממש טוב במיטתו ואני לא רוצה שהוא יתרגל לישון במיטה שלי. אני רוצה להקנות לו הרגלים טובים. אם אני יעביר אותו למיטתי עכשיו אז הוא עלול להתרגל לא? חשבתי לעשות הפוך להביא מזרן לחדרו ולישון על ידו ואט לאט להתרחק החוצה במהלך כמה ימים. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינה
שרון באומל25/01/2008שלום לך שוב
גם שינה בחדר שלו תיצור תלות בנוכחותכם כשהוא מתעורר בלילה. אני מציעה לדבוק בדפוס של הירדמות עצמאית, על ידי עזרים חיצוניים כגון חפץ מעבר וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)