מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעבר ליד הילדאורית15/10/2011
שלום לך בני בן ה15 גר אצל אביו המשמורן לאחר מאבק משפטי רחב שבו אני זכיתי במשמורת אך הילד רצה ואני נעתרתי ועבר לאביו. הם עברו יחד לגור בעיר רחוקה ממני 2 שעות נסיעה. יש הסדרי ראייה הבן בקשר מצוין איתי ואני נוסעת לבקר אותו. מצאתי לי זוגיות אחרת ועברתי לגור עם בן זוגי במקום עדיין מרוחק מהבן. הוא מגיע לבקר ישן כאן והיחסים עם בן הזוג משפחתיים. הכול פועל טוב האבא מגדל אותו כראוי והבן נראה טוב אוהב ומשתף. עכשיו כשהוא עלה לתיכון הוא מתחיל להתעייף מנסיעות ארוכות לפה ובשיחה הסתבר שהיה מרוצה אם הייתי עוברת לגור לידו. אני רוצה שתהיי יותר מעורבת בחיים שלי.
זה אומר שאני צריכה לעזוב את הבית שלי להשאיר כאן את הבן זוג להשכיר דירה באיזור המגורים של הילד . רגשות רבים צצים כאן, האם אני צריכה לעזוב הכול ולהיות לידו, מה עם החיים שבניתי הבן זוג שלי לא יכול לעבור איתי. מה עם נפשו של הילד? ב3 שנים האחרונות הוא גר עם אבא ועכשיו הוא רוצה גם אותי בסביבה.
האם יש בכלל דילמה או שאני אמורה לעשות מה שהילד מבקש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר ליד הילד - תגובה
סמדר ריינר17/10/2011שלום אורית,
בודאי שיש דילמה. ילד לא יכול לנהל לאימו את החיים עד כדי כך. אז מה אם הוא עייף מלנסוע? אתם יכולים לנסות למצוא הסדר שלעיתים את תנסעי ותחזרי, בלי לינה או עם סידור לינה כלשהו לא בביתו של הגרוש שלך, כדי שהעייפות בנסיעות לא תיפול רק על הבן שלך וגם את תישאי איתו בנטל. או למצוא פיתרון ביניים אחר כלשהו, למשל שהוא יסע אלייך פחות אבל לתקופות יותר ארוכות או כל דרך יצירתית אחרת שתפחית מהנסיעות שלו, אבל לא נשמע לי הגיוני שתשני את החיים שלך בצורה כל כך דרמטית כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)