טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שאלה לגבי גמילה בתי בת שנתיים + 3 חודשים. חכמה, מדברת חופשי ומתוקה כמובן לא ממש בעניין גמילה, אומרת שיש לה תחתונים..., יש לה סיר שהיא מבקשת לשבת עליו ולעשות בלי חיתול או לשבת בשירותים אבל לא ממש יוצא לה והיא לא מקשרת שהיא צריכה ללכת לשירותים ובין מה שהיא מבקשת. השאלה שלי כיצד לנהוג, האם כאשר היא מבקשת כן להוריד את הטיטול ולהושיב אותה ? להגיד משהו ? לנסות כן לקדם את העניין ?
דבר חשוב נוסף הוא שאני אמורה ללדת עוד 3 חודשים... אני לא לחוצה עם הגמילה, מאוד בעניין של לתת לה את הקצב שלה, לעודד ולחזק אותה באופן כללי בעצמאות שלה ללא קשר לגמילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אפרת שלום, את אומרת שהילדה מעט מסתקרנת סביב הגמילה אבל עדיין לא מראה מוכנות ועניין מלאים. חשוב שהגמילה תהיה מהירה ועניינית ואני לא בטוחה שזה המצב אצלכם.. אפשר לתת לה להתנסות כמובן, ליהנות יחד איתה מהתחתונים וכדומה, וכשהיא מוכנה יותר - להוביל אותה בתהליך. בהצלחה, שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד