מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני מבולבלתחסוי17/10/2011
שלום. אני בת 15 .. בשנים האחרונות היה לי הרבה ריבים עים אמא שלי והגענו למצב שאנחנו לא אוהבות אחת את השניה לא היה לנו חיבוק או משהו קרוב כבר 4 שנים או יותר ..
אני תמיד רבה עים אמא ולפעמים זה ממש גרוע וליפעמים פחות {כמו קללות וצעקות)
שנה שעברה הייתי בפנימיה והחלטתי לעזוב וללכת לפנימיה אחרת אבל לא מצאתי פנימיה
והחופש כבר כימעט ניגמר וביניתים התחילו ריבים ממש קשים עים אמא ..{ההורים שלי גרושים)
אמא שלי החליטה שאני אורזת ועוברת לאבא שלי .. עזבתי הכל ועברתי . היה לי ממש קשה
רשמו אותי לפנימיה פה אבל אני לא מיסתדרת ואני מיתגעגעת נורא . ואני רוצה לחזור
אני לא רבה עים אבא שלי אני מיסתדרת איתו טוב .. אבל עדיין אני רוצה לחזור לחברים ולבית שלי .. דיברתי עים אמא שלי בטלפון וביקשתי לחזור והיא הסכימה ..
ואני לא יודעת אים אני צריכה לחזור או לא .. כי הריבים האלה בבית ממש עושים לי רע
אבל מיצד שני אני ממש מיתגעגעת ולא טוב לי בפנימיה שפה אצל אבא ..אני ממש מתוסכלת
לחזור הביתה או לא ? מה לעשות עים אמא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מבולבלת - תגובה
סמדר ריינר19/10/2011שלום לך,
מצבך אכן נוגע ללב. זה קשה מאוד להשלים עם זה שלפעמים ההורים שלנו לא יכולים באמת לגדל. קשה לך לוותר על מעט האהבה שאימך כנראה כן יודעת לתת. חשוב שתדעי, שגם אם ההורים שלך חלשים, או מתקשים להראות את האהבה שלהם או לגדל אותך בצורה טובה, עדיין הם אוהבים אותך בדרכם, מגיעה לך אהבה, ויש בהחלט סיכוי טוב וגדול שתמצאי בהמשך דרכך בחיים אנשים שיאהבו אותך ויראו לך אהבה כמו שמגיע לך וכמה שאת צריכה. כרגע, אני ממליצה לך להתרכז בחייך בפנימיה, להשקיע בלימודים, למצוא חברים, זה לא כמו אהבת הורים אבל זה מוסיף המון ולברר האם את יכולה לקבל טיפול פסיכולוגי בפנימייה. חזרה לבית של אמא תוביל כרגע לאותו מעגל שאת מכירה וחבל. אמא שלך מאוד אוהבת אותך, אני בטוחה, אבל יש לה כנראה הרבה בעיות עם עצמה, ואת צריכה לבנות את החיים שלך כרגע ולעסוק באמא פחות, ולא לוותר לעולם על המשאלה שלך לקבלת אהבה אבל במקומות הנכונים וממי שבאמת יכול לתת אותה. בזה יכול לעזור לך טיפול פסיכולוגי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)