מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שהמשפחה נפגשתמעין18/10/2011
כשאנחנו הולכים לבקר את אחי נשויפלוס תאומים בני 5 הם תמיד מקבלים ליבוק ענקי מאיתנו כולל מתנה קטנה.נראה שהילדים נהנים מאוד מהמתנה וגם מהביקור שלנו.הבעיה היא שביתי בת השנתים ילדה ממש מתוקה ובישנית בהתחלה ומחבבת אנשים מאוד בקלות כמובן ילדים שזה הדבר הכי כפי בשבילה מגיעה איתנו היא אפילו לא מקבלת צומת לב אפילו לא פונים אליה בשלום ביתי כמובן לא מתקרבת אליהם כי הם אפילו לא מנסים אפילו שהייתה תינוקת הם לא שיחקו איתה כולל אחי ואישתו.
וכשאנחנו מגיעים לבקר ביתי משחק לבד למרות שאנחנו מאוד מנסים להכניס אותה אולי היא מרגישה לא רצויה (אני לא יודעת איך לשפר את המצב)
אפילו שאנחנו מבקשים שיעשו לה בביסיטר אולי זה יעזור הם משיבים אותה מול הטלויזיה יצא שביקשנו מהם בלי טלויזיה והם הוציאו את הילדים לבחוץ עם אופנים וביתי הסתכלה עליהם ולא עשתה דבר
אני מאוד רוצה לשפר את המצב כי זה ממש הרגשה לא נעימה לראות את הילדה המקסימה הולכת לאיבוד בכל ביקור
איך אפשר לשפר את המצב במהירות חוץ משיחה כי בעלי לא רוצה לפתוח את העניין..בעלי חושב שזה מי הם ואלה אנחנו
כמובן שאני לא מקבלת את הייחס ונמאס לי
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שהמשפחה נפגשת - תגובה
סמדר ריינר19/10/2011שלום רעות,
בעלך צודק. את לא יכולה לצפות מאנשים אחרים להתנהג כמוך. חשוב מאוד שכשאתם מבקרים את אחיך אתם בעצמכם תתייחסו לילדה שלכם כדי שלא תרגיש לבד ודחויה. יכול להיות גם שתשומת הלב שאתם מקדישים לאחיינים היא קצת מוגזמת. אין צורך להביא מתנה בכל ביקור. עצם הביקור הוא מתנה. אתם והבת שלכם מספיק חשובים, לא חייבים גם להביא מתנות כדי לרצות או כדי שיאהבו אתכם. תנסי לחשוב האם את תמיד הרגשת קטנה ולא חשובה לילד אחיך וניסית לרצות אותו ולקבל את תשומת ליבו ועכשיו הנושא הלא הפתור הזה ממשיך דרך הבת שלך? כי אם כן, כדאי לשחרר את הבת שלך מהעניין הזה, ולהחליט בינך לעצמך שאת מספיק חשובה ואהובה, יש לך משפחה משלך, את לא זקוקה לאישור של אחיך בשביל זה, ואת האנרגיה שאת משקיעה בקבלת אהבה ממנו וממשפחתו כדאי להפנות לבתך.(לא שאני אומרת שעד עכשיו לא הפנית אליה אנרגיה...).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעריכה מאוד את התשובה תודה רבה
מעין19/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור:-)
סמדר ריינר20/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)