חוצפה של בת 5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוצפה של בת 5
    אמא מודאגת
    18/10/2011

מעוניינת לדעת איך להתנהג עם ילדה בת 5 שרוצה להשליט בבית ואו אותי האמא רק מה שהיא רוצה ומתי שלא מקבלת עונה לא יפה איך להתמודד עם זה במקביל יש בבית יש עם בעיית קשב וריכוז האווירה בבית לא תמיד רגועה ואני חושבת שזה תורם להתנהגות העצבנית שלה ואני מוצאת את עצמי מדברת ומנהלת משא ומתםן לא עם ילדה בת 5 אלא יותר בוגרת , זה מתחיל מבגדים ועד כמעט כל נושא היא דעתנית עד כדי חוצפה שמשליטה טרור ורק איתי פחות עם האבא אשמח לקבל עצה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוצפה של בת 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוצפה של בת 5 - תגובה

ליאת גרוס
    23/10/2011

שלום לך
    לצערי אך מתארת מצב שהופך להיות יותר ויותר שכיח וזו בעיה.
    מאד חשוב שהילדה תרגיש שיש מקום לדעתה אך גם שיש סמכות חזקה שמכוונת, שומרת ומחליטה. ניתן לקרוא המון חומר בנושא כמעט בכל ספר עכשווי בנושא הורות. לרב ,למרות שההורים מבינים את חשיבותם של הגבולות בהורות, עדיין קשה ליישם את הדברים. במצב כזה מומלץ לפנות לייעוץ והדרכה מקצועית ואישית כדי להתאים את הפתרונות לצרכים הספציפיים של הילד וההורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו