טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מעוניינת לדעת איך להתנהג עם ילדה בת 5 שרוצה להשליט בבית ואו אותי האמא רק מה שהיא רוצה ומתי שלא מקבלת עונה לא יפה איך להתמודד עם זה במקביל יש בבית יש עם בעיית קשב וריכוז האווירה בבית לא תמיד רגועה ואני חושבת שזה תורם להתנהגות העצבנית שלה ואני מוצאת את עצמי מדברת ומנהלת משא ומתםן לא עם ילדה בת 5 אלא יותר בוגרת , זה מתחיל מבגדים ועד כמעט כל נושא היא דעתנית עד כדי חוצפה שמשליטה טרור ורק איתי פחות עם האבא אשמח לקבל עצה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך לצערי אך מתארת מצב שהופך להיות יותר ויותר שכיח וזו בעיה. מאד חשוב שהילדה תרגיש שיש מקום לדעתה אך גם שיש סמכות חזקה שמכוונת, שומרת ומחליטה. ניתן לקרוא המון חומר בנושא כמעט בכל ספר עכשווי בנושא הורות. לרב ,למרות שההורים מבינים את חשיבותם של הגבולות בהורות, עדיין קשה ליישם את הדברים. במצב כזה מומלץ לפנות לייעוץ והדרכה מקצועית ואישית כדי להתאים את הפתרונות לצרכים הספציפיים של הילד וההורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד