התנהגות תמוהה אצל ילד בן 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות תמוהה אצל ילד בן 4
    עינב ב.
    19/10/2011

הבן שלי בן 4, אוהב מאוד מגע. יכול להרים את החולצה שלו ולהתחכך ברגל שלי (או לאנשים קרובים אחרים) עם הבטן שלו. יכול גם לתחוב את הראש בתוך בית השחי שלי ו"להסניף"..מוזר? להתעלם? להתיחס? מה לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות תמוהה אצל ילד בן 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות תמוהה אצל ילד בן 4 - תגובה

סמדר ריינר
    20/10/2011

שלום עינב,
    אם בנך מתנהג בצורה מוזרה שלא מתאימה להתנהגות סבירה בחברה, תפקידך כהורה הוא בהחלט לכוון אותו ולהגיד שזה לא נעים ושאסור לעשות את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

עינב ב.
    24/10/2011

תודה על המענה. חשוב לי לנסות להבין את הסיבה שלו לצורך הפיזי, לנגיעות ולמגע הקבוע. איך אוכל לנסות להבין מילד כל כך קטן מה גורם לו לצורך הזה בחיכוך ?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

סמדר ריינר
    25/10/2011

שלום עינב,
    כרגע, ייתכן שהסיבה היא לא רלוונטית. יכול להיות שזה פשוט נעים לו ואך אחד לא הציב גבול ברור ולכן הוא המשיך לעשות את זה. כולנו לפעמים רוצים דברים שנעימים לנו, ואנחנו מונעים מעצמנו כי ברור לנו שזה עובר גבול. זה לכשעצמו לא דורש בדיקה מיוחדת. אם היינו יכולים היינו אוכלים יותר מתוק, נוגעים בעצמנו איפה שנעים או כל מיני דברים שפשוט עושים לנו נעים. אין צורך בסיבה מיוחדת בשבילם. הבעיה מתחילה אחרי ששמים לנו גבול, או שיש מחיר להתנהגות ובכל זאת אנחנו לא לא יכולים לשלוט בה. אז בא הצורך לבדוק על מה ההתנהגות עונה לנו ולמה אנחנו כל כך צריכים אותה למרות הכל. כשזה יקרה, כלומר את תנסי לשים גבול וזה לא יעזור, אז יהיה מקום להבין את הסיבה. ואז ניתן לפנות למכון להתפתחות הילד לצורך אבחון יותר מעמיק. זה ל אדבר שהילד ייתן לך תשובה עליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו