מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה של אחות גדולהיעל21/10/2011
שלום, שמי יעל, ואני בת 15. יש לי שתי אחיות תאומות בנות 11, עם אחת מהן אני ביחסים מצוינים, היא מאוד קרובה אליי ואנחנו מאוד דומות.
עם האחות השנייה אני רבה לא מעט, היא מנצלת כל הזדמנות כדי להציק לי, לריב איתי, ולעצבן. כשהיא ליד חברות שלה היא מתנהגת אליי בגסות ובחוצפה, חושפת סודות אישיים, אומרת לי שעדיף שאמות, מקללת ואף מרביצה.
כל השיחות איתה ועם אמא שלי לא עזרו.
כבר די הרבה זמן אני מודעת לכך שהיא גונבת לי כסף, לפעמים אני אומרת לאמא, לפעמים מתעלמת, וכשאני מבקשת ממנה להחזיר לי אותו היא מכחישה, מחייכת, והולכת.
לפני כמה ימים נעלמו לי כמעט אלף שקלים מהארנק, שאיתם תכננתי לקנות נגן מוזיקה חדש. מצאתי את הכסף הזה אצלה מתחת לכרית.
אני לא יודעת מה לעשות, סיפרתי לאמא שלי, וגם היא די מתוסכלת. החלטתי לכתוב מכתב לשתי אחיותי, הדבקתי אותו על דלת חדרן וכתבתי בו שנעלם לי כסף, אני אשמח אם הוא יחזור אליי, ואני מבטיחה לא לכעוס או לדבר על זה בכלל.זה לא עזר ואין לי מושג מה לעשות.
אשמח לעזרה,יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים בין אחיות
ד''ר שירי שדה שרביט22/10/2011יעל שלום,
חבל לי לשמוע על המתחים בקשר בין אחותך לבינך. יחד עם זאת, טוב לגלות שאת לא "מוותרת" עליה ואפילו פנית לפורום כדי להתייעץ לגבי המצב.
כדאי שתשוחחי עם אחותך פעם אחת.באופן פתוח בלי האשמות. את יכולה ללכת איתה לקנות לשתיכן גלידה למשל ואז לומר לה איך את מרגישה ושהיית רוצה שתהיו חברות טובות יותר. יכול להיות, אגב, שגם לה יש מה לומר לך וחשוב שבאמת תהיי מוכנה להקשיב לה.
אבל בעיקר אני חושבת שהקשר ביניכן וגם גניבת הכספים הם בעיה של כל המשפחה וחשוב שההורים שלכן יטפלו בכך.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)