לנסוע לחו"ל ללא הילד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לנסוע לחו"ל ללא הילד
    ענת
    22/10/2011

שלום
    אני ובעלי רוצים מאוד לעשות טיול ביוני למשך שבעה ימים, גם להתאוורר וגם לטעון כוחות חדשים. (היעד הוא קצת רחוק ולכן לא ניתן לנסוע אליו לפחות משבוע, גם זה קצת יחסית).
    המועד של הטיול חשוב כי לאחר מכן אנחנו רוצים שוב להכנס להריון. (ואז שוב לא נוכל לטוס למשך שנתיים לפחות)
    הילד שלנו יהיה בזמן הטיול בין שנה ושבעה חודשים. בזמן הטיול הוא יהיה אצל ההורים של בעלי ואצל ההורים שלי. הוא רגיל לשהות אצלהם ולהיות איתם מאז שנולד. גם היום בגיל שנה הוא נשאר איתם המון ונהנה בחברתם. כמו כן יש לו מטפלת אישית כך שבזמן הטיול השגרה תשמר פחות או יותר, בבקרים הוא יהיה איתה ובצהרים הסבא והסבתא יקחו אותו אליהם.
    קשה לי להעריך איך תהיה התגובה שלו בעוד כחצי שנה. אני מניחה שהוא יותר ידבר ויגיב על מה שמתרחש סביבו ולכן מפחדת שיפריע לו יותר שנסענו ושהוא יחפש אותנו. (היום לדוגמה ממש לא מפריע לו כשאני שמה אותו אצל סבא וסבתא והולכת, הוא בכלל לא בוכה או עושה תנועת מחאה)
    מה דעתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לנסוע לחו"ל ללא הילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנסוע לחו"ל ללא הילד - תגובה

סמדר ריינר
    23/10/2011

שלום נעה,
    בעוד חצי שנה זה בהחלט יכול להיות זמן מתאים לנסוע. סביר להניח שהילד יגיב, וזה בסדר גמור. זו לא סיבה לא לנסוע. מה שחשוב זה שבגיל שנתיים + כבר אפשר להסביר לו דברים, למשל שאתם תחזרו, אפשר לדבר איתו בטלפון ובסקייפ וכו', כך שלא אמורה להיווצר טראומה. בהחלט ייתכן שבתקופה שאחרי שתחזרו יהיו התנהגויות שלו כמו היצמדות, קשיי שינה ואכילה וכו', אך זה נורמלי וזה עובר. חשוב שתציידו אותו בדברים מוכרים, אם ניתן שהסבא והסבתא יבואו הבייתה ולא הוא אליהם, ושתשדרו רוגע לקראת הנסיעה ולא חרדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

ענת
    25/10/2011

תודה, אבל רציתי להבהיר משהו שלא כל כך ברור לי מהתשובה שלך

הילד יהיה בזמן הטיול בן שנה ושבעה חודשים ולא שנתיים + כפי שכתבת בתשובה
    האם תגובתך שכן אפשר לנסוע לטיול מתייחסת לגיל שנה ושבעה חודשים או שנתיים +.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו