מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כל הזמן ראשונהרבקה23/10/2011
שלום יש לי שתי בנות מקסימות אחת בת 4.5 ואחת בת שלוש הגדולה כל הזמן לוקחת לקטנה מהיד כל משחק כל דבר מפריע לה למה כפית אדומה לי ולה כזו למה הבגד ולמה המשחק אצלה ולמה הכסא ולמה ולמה כל הזמן הם רבות הקטנה מוותרת אמון .וגם לפעמים מכות אמרו לי לא להתערב. מה באמת עליי לעשות שאף אחת לא תפגע {דרך אגב השנה שתיהם נכנסו לגן עירייה ולהפתעתי הם באותו גן לא עשו הפר.הקטנה נדחפת לגדולה ובגן נאלצים להזיז את הקטנה מידי פעם .האם זה בסדר ?או כדאי לי להוציא את הקטנה למסגרת אחרת אני פוחדת לעשות טעות תעזרו לי תודה מראש ישאר כוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתגובה מכם
רבקה27/10/2011שלחתי שאלה שמוד מציקה לי ולא עניתם לי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הזמן ראשונה - תגובה
ד''ר שירי שדה שרביט31/10/2011רבקה שלום,
הבנות שלך נאבקות על תשומת לב ומקום בבית ובגן. לדעתי מאוד רצוי להתערב בכך, ולהנחיל להן חינוך של כבוד הדדי ושל ביטוי כעסים ורצונות במלים ולא במכות. בגן - חבל מאוד ששיבצו אותן יחד, אני מאוד מופתעת לשמוע זאת! עדיף שיהיה לכל אחת מרחב משל עצמה בגן, אפילו על חשבון שינוי הגן לאחת הילדות. רק לא ברור לי למה את חושבת דווקא על הוצאת הקטנה ולא הגדולה. אולי הגדולה יכולה להסתגל טוב יותר לשינוי?
כדאי קצת לחשוב עם עצמך, עם בעלך ועם חברות או בני משפחה שאת סומכת עליהם, באיזו מידה אתם נותנים לגדולה להיות הבת המשמעותית יותר בבית, ואולי גם אתם מצפים מהקטנה יותר להיות משנית לבכורה? אם כן, זה מצב עניינים לא נכון וגם לא הוגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה שלך
רבקה03/11/2011שלום אז אם אנחנו נותנים מקום לגדולה אז כן וחשבתי להוציא את הקטנה מהגן 1-כי הקטנה מסתגלת מאוד יפה לשינויים 2 היא הכי קטנה בגן כולם בני 4.5 ומעלה לאחר שיחה אם הגננת היא גם הייתה מופתעת כמוני ששתיהם יחד בגן אז לאחר שיחה היא אמרה שלכל אחד יש את המקום שלו {לשמחתי}אז שוב תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור, בהצלחה!
ד''ר שירי שדה שרביט06/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)