מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ריבים בין בנותדפנה23/10/2011
שלום רב,
לביתי בת ה-11 יש חברה מגיל 4 בערך. כבר מאז החברות הדוקה ואוהבת אך הריבים ביניהן לא פוסקים. לא שאני חושבת שביתי תמימה אך חברתה מדברת אליה לא יפה, מקללת, מעליבה עלבונות שגורמות לה לבכי שלא בפניה שאח"כ אני צריכה להתמודד איתם, וכל פעם אני מוצאת את עצמי חוזרת ואומרת לה שהבחירה היא שלה, האם להיות חברה שלה או לא. אני מלמדת את ביתי שהסליחה בריב היא דבר חשוב מאוד ואותה החברה לא יודעת לומר סליחה אלא מושכת אותה אליה בחזרה במתנות וביתי לוקחת ונמשכת לתוך המערכת יחסים השלילית לטעמי שוב שוב. יש לי מספר שאלות: עד כמה אני יכולה להיות מעורבת ביחסים שלה עם חברות? כלומר כשהיא מספרת לי על הריבים, האם להגיב או לא, האם להתערב או לא? האם יש לי את הזכות לומר לה את לא נפגשת עם החברה או תתרחקי ממנה? כי דעתי היא שכנראה יש לביתי איזשהו צורך בחברה הזו ולא סתם היא חוזרת אליה אחרי כל ריב. בעלי חושב הפוך ממני ולכן שאלותיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין לא קיבלתי תשובה
הילה24/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה למענה כבר מספר ימים
נורית26/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריבים בין בנות - תגובה
סמדר ריינר27/10/2011שלום דפנה,
אני לא חושבת שיהיה יעיל אם תאמרי לביתך לא לפגוש את החברה, כי זה לא פותר את הבעיה. את צודקת שיש סיבה מדוע בתך נפגשת דווקא עם החברה הזו, ואיסור לפגוש ואתה לא יפתור את זה. מאוד בקלות היא תמצא חברה אחרת שהיא בדיוק אותו הדבר. אני חושבת שכן אפשר לעודד את בתך ליצור קשרים נוספים, ולא להיות כל כך תלויה באותה חברה. כשאנחנו מאוד תלויים במישהו, כל דבר נראה לנו קריטי, כי אין לנו אופציה אחרת והכל נורא דרמטי. אם יש לנו עוד אופציות, יותר קל לקחת הכל בפרופורציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)