טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי יש לי ילד בגיל 5.5 שמעולם לא מצץ מוצץ, פתאום בשבוע האחרון חזר לשתות מבקבוק וביקש שאקנה לו מוצץ, אני חייבת לציין שלילד קשיים רגשיים והינו מטופל כבר שנתיים בריפוי באומנות ובטיפול הומאופטי ויש תוצאות מדהימות. יש לו גם קשיים בהיגוי שפה שכן התחיל לדבר מאוד מאוד מאוחר, גיל 3 בנה משפט של 3 מילים, הבנו אותו נהדר כי הוא פנטוממאי נהדר. נשארו לו הברות של החלפת ט=ק, ג לא ברורה ו- ר כמובן גם פ. אין לו אח קטן ואני לא בהריון.
האם לאפשר לו מוצץ, האם זה יכול לעזור לשפה?????
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אוראל בשום פנים ואופן לא לאפשר מוצץ. גם לא בקבוק. הוא כבר ילד גדול וזה המסר שחשוב לשדר לו. ניתן לאפשר בקבוק מים מינרלים אישי עם פקקים צבעוניים. הצורך במוצץ ובקבוק של תינוקים מהווה אמירה רגשית למשהו. למה רוצה לחזור להיות תינוק? יכולות להיות הרבה סיבות וכדאי להתייעץ עם המטפלת אליה אתם הולכים.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד