מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדה מאמבטיהטלי26/10/2011
שלום,
בתי בת 14 חודשים.
אף פעם לא הייתה לנו שום בעיה עם טקס האמבטיה.
בחודש האחרון משהו התקלקל וזה קרה די בהדרגה. עכשיו הגענו למצב של צרחות ובכי נוראי באמבטיה, פשוט קורע לב. היא תופסת אותי בחולצה, מסתכלת בבעתה למטה על מים של האמבטיה ובוכה. אני רואה ממש פחד אמיתי בפניה ובצעקות שלה ובקושי מצליחה לקלח אותה. אפילו כבר הפסקתי לעשות לה אמבטיה כל יום, אלא יום כן יום לא, כי אני לא רוצה להכניס אותה לסטרס כזה.
אני יכולה להניח שכנראה משהו גרם לשינוי הזה, אבל אני יכולה רק להמשיך לנחש, כי אין לי שום דרך לדעת בוודאות. הבעיה היא שאני לא מצליחה בשום צורה לתקן את זה. ניסיתי הכל: עם צעצועים ובלי, בתוך אמבטיה קטנה בצורת ברווז ובתוך אמבטיה גדולה, אפילו בכיור, להכניס אותה למים לאט וכו'....
האם אפשר לקבל עצה מה עוד אפשר לעשות? איך לתקן את זה ולהחזיר קצת כיף ושקט לאמבטיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי בדיוק את אותה הבעיה עם בתי
סיון06/12/2011בתי בת 19 חודשים וקרה לנו בדיוק אותו סיפור.
אנחנו ממש מיואשים ולא יודעים מה לעשות.
חבל שלא נותנים בו גם תשובות בפורום הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)