מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גמגום פתאומישרון29/10/2011
בתי בת שנתיים ו 5 חודשים עדין לא מדברת טוב ,ויש לה גם הרבה ג'יבריש,
בדרך כלל אני משתדלת לא לתקן אותה , אבל יש מילה אחת שהיא אומרת : במקום איפה? היא אומרת "אסי" , השבוע ניסתי להסביר לה שאסי זה שם של ילד, ותיקנתי אותה והיא מאוד נעלבה וממש רצתה לתת לי סטירה.ובמשך כל היום ניסתי בעדינות לתקן אותה .
פתאום לפני 5 ימים אני קולטת שהיא מתחילה לשים לפעמים את היד על הפה בזמן שהיא מדברת , ועקבתי לראות מתי זה קורה, ושמתי לב שהיא אומרת "אסי", זה קורה !,אבל מאז זה רק מחמיר והיא ממש התחילה לגמגם ,וכל פעם שהיא מגמגמת היא שמה יד על הפה, פתאום מלא מילים נתפסות לה, אני ממש מודאגת כל פעם שזה קורה וזה קורה המון , אני ממש נעצבת ובא לי לבכות.שאולי אני גרמתי לזה.
השאלה שלי האם יש גמגום בגיל כזה, ומה עלי לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמגום פתאומי - תגובה
סמדר ריינר30/10/2011שלום שרון,
אני לא מספיק מכירה אתכם כדי לדעת ממה נוצר הגמגום. עם זאת יכול להיות שלהבא כשאת מתקנת אותה כדאי לעשות את זה בצורה יותר עדינה. הדרך בה אמרת את זה מדגישה מאוד את הטעות ולא פשוט איך משפרים. אם את רוצה לטפל בגמגום כדאי לפנות לקלינאית תקשורת כדי לקבל מענה מקצועי ומלא.
בכל מקרה, בדיוק כמו שהיא טעתה במילה, גם אם את עשית טעות, אין טעם כרגע להאשים את עצמך, פשוט תמשיכי הלאה ונסי לתקן. כולנו עושים טעויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)