גמילה מחיתולים -עצה דחופה!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים -עצה דחופה!!
    אני
    31/10/2011

שלום,

אני נמצאת בחודש השמיני להריוני והחלטתי להתחיל בגמילה של בני (כיום בן שנתיים ו-4 חודשים).
    קיבלתי "המלצות" מחברות שונות שכדאי להתחיל לפני הלידה.

כך שהיום, אני ובעלי 3 שבועות כבר בתוך התהליך המייגע והארוך הזה.

המצב בקצרה הוא כזה, בגן בורח לו רוב הזמן והוא לא מבקש לעשות פיפי בכלל.
    בבית, מדי פעם מבקש לעשות ואף יושב על האסלה פעמים רבות ולפעמים גם מצליח. (כמובן שיש ימים טובים יותר וטובים פחות).

לפעמים הוא מסרב לעשות, ואז גם קצת "נלחם" איתנו. ניסיתי הכל.. ישבנון, סיר, עם ריפוד בלי ריפוד. פיפי פרס, ספרים, סרטים וכו'.

אני לא אתבייש להגיד שיש לחץ גדול מאוד סביב כל העניין הזה, עד שבשבת חשתי כי כל מה שאנחנו עושים סובב רק סביב הגמילה וכבר בקושי מתפנים "לבלות" איתו סתם.

החלטתי להוריד את הלחץ לשבוע ולתת צ'אנס אחרון, וכעת איננו שואלים אותו כלום.. אם מצליח מצליח ואם לא, פשוט מנקים וזהו, בלי כעס, בלי אכזבה ובלי שאלות...

אם עד סוף השבוע לא יהיה שיפור משמעותי, אני שוקלת להחזיר את החיתול עד הגיל שבו הוא יחליט לבד שבא לו להגמל.

שאלתי כמובן, האם זאת טעות בעינייך? האם החזרת החיתול תהווה עבורו אכזבה גדולה ומפח נפש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה - אנא תשובה

אני
    31/10/2011

0

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מחיתולים -עצה דחופה!! - תגובה

סמדר ריינר
    01/11/2011

שלום עינת,
    אני לא חושבת שזה בעייתי להחזיר את הטיטול. הוא כרגע לא בשל. זו טעות בעיני להתחיל בסמוך ללידה, גם כך קשה לו והולך להיות עוד יותר קשה. תניחו לו וכשזה יבוא זה יבוא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו