חברות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חברות
    KH
    31/10/2011

הי, הילדה שלי בת 5 בגן חובה לא רוצה ללכת לגן בטענה שהיא מרגישה לבד ובודדה יש לה המון חברים משנה שעברה שעלו איתה לגן חובה אבל האווירה בגן שכל הזמן מקנאים בנ ומעליבים אותה ("הציור שלך מכוער "השיער שלך מכוער "...) חברה טובה שלה מצאה חברה אחרת והילדה שלי מרגישה בודדה כמובן שאמרתי לה שהיא יכולה להכיר חברות אחרות היא לא רוצה להזמין אף חברה (מצב שלא היה קיים קודם) דיברתי עם הגננת היר אומרת שיש אווירה לא נעימה והצוות קיים שיחה ובזה נגמר הנושא מה אני אמורה לעשות??????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה בבקשה תשובה

KH
    02/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברות - תגובה

סמדר ריינר
    03/11/2011

שלום לך,
    היא לא אמורה בתנאים כלאה ובאווירה כזו להזמין לבד ילדות. את זו שאמורה ליצור קשר עם אימהות אחרות ולתאם איתן כדי שלילדה יהיה יותר קל. כשהיא תהיה מחוברת לעוד ילדות בגן דרך מפגשים אחה"צ יהיה לה יותר קל.
    אם כלום לא עוזר, את יכולה לפנות לפסיכולוגית הגן, היא אמורה לעזור לגן ולילדים וגם לגננת במצבים כאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה סמדר על התשובה אני מציעה לילדה

KH
    03/11/2011

להפגש עם חברות(החברות הן משנה שעברה שהמשיכו איתה בגן וגם הילדה שמציקה לה היא משנה שעברה)

בהתחלה היא סירבה עכשיו ההיא מעוננינת

בנוסף הגננת אמרה שהיא מקיימת שיחה את ובזה נגמר הסיפור כי היא לא רוצה לעורר עוד עניין ההצקות עדין נמשכות מה אנ י אמורה לעשות????????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה סמדר על התשובה אני מציעה לילדה - תגובה

סמדר ריינר
    03/11/2011

שלום לך,
    את מודה לי על התשובה אבל נדמה שאו לא ממש קראת אותה, או שלא הבנת . לא אמרתי להציע לילדה להזמין חברות אלא לעזור לה להזמין אותם על ידי תאום עם האימהות. דבר שני הצעתי לך בדיוק מה לעשות בנוגע להצקות - לפנות לפסיכולוגית הגן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו