בני מבודד חברתית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני מבודד חברתית
    גלית
    31/10/2011

שלום יש לי ילד בכיתה ה. ילדי מתעקש לשחק עם חבר מסוים אך הבעיה שהחבר הזה משחק תמיד עם שני חברים נוספים בהפסקות שכל הזמן מנסים לסכסך ולא נותנים לו להתקרב אליו . חברים אלה תמיד דואגים לנדות את בני והוא נשאר לבד . יש לציין שאחהצ נפגשנו הרבה פעמים עם חבר זה ובכיתה כלום לא עוזר. הצעתי לבני שיוותר על הקשר הזה וישחק עם חברים אחרים אך ללא הועיל. אני ממש מודאגת שכך פוגעים בו והוא כל הזמן לבד. אנא עיזרי לי . 967499

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני מבודד חברתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני מבודד חברתית

גלית
    31/10/2011

יש לציין שאחהצ ניסיתי להפגיש אותו עם חברים אחרים מהכיתה אך מפגשים אלו לא הועילו. האם נכון להניח לו או להיוועץ עם המורה? דרך אגב הוא תלמיד מצטיין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני מבודד חברתית - תגובה

סמדר ריינר
    02/11/2011

שלום דנה,
    צריך להבין יותר לעמוק את הסיבה שבגללה הבן שלך נצמד רק לחבר אחד. האם זה קשור לחוסר ביטחון? האם אין לו כלים ליצור קשר עם ילדים והוא פשוט נשאר אם מי שהוא מכיר כי כך נוח לו ובטוח לו?
    אולי כדאי להתעניין בקבוצה למיומנויות חברתיות. נסי לחפש בגוגל האם מתקיימות קבוצות כאלה לגילו באיזור מגוריכם, או נסי להתעניין אצל פסיכולגית בית הספר. אם אין כרגע קבוצה מתאימה אולי כדאי לשקול לפנות לטיפול פסיכורתפיה שיעזור לו לשקם את בטחונו העצמי ואת המיומנויות החברתיות שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו