פחדים-אני מבקש תשובה דחוף!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • פחדים-אני מבקש תשובה דחוף!!!
    נורית
    31/10/2011

    שלום רב,
    ביתי בת ה-9 היא ילדה רגישה יותר מידי לטעמי. לעצמה ולסביבה. היא סובלת מכל מיני פחדים שנראים לי נורמאלים. כלבים, חושך, סיפורים מפחידים שאיתם היא חוזרת מבית הספר וכו'. תמיד מסתיים בבכי והיסטריה וכבר לזה התרגלנו. בימים אלו, היא משתתפת בטקס לזכרו של יצחק רבין ובכיתה מדברים על הרצח הנוראי ואני מתאר לעצמי שיש עוד שיחות בין החברים שלו במסגרת כיתתית. כבר 3 ימים שהיא אינה ישנה, היא פוחדת ומגיעה למיטתנו בלילה. בכל יום בערב מתחילים הפחדים והדיבורים והבכי. אני מאמין שזה לא צחוק כי משהו עובר עליה בגוף. היא רועדת, מחווירה, כואב לה הראש והבטן וברורו לי שהכל תוצאה של ההיסטריה. לי אין סבלנות, אני מודה. אישתי מנסה להבין אותה ומדברת איתה ונותנת לה את מלוא תשומת הלב. שאלתי היא איך מתמודדים? עד מתי מבינים? אולי טיפול פסיכולגי? היא ילדה מקסימה וחבל לי שהפחדים יהרסו אותה וישתלטו עליה.
    תודה רבה
    ישראל

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • פחדים-אני מבקש תשובה דחוף!!! - תגובה

    סמדר ריינר
    01/11/2011

    שלום ישראל,
    גם הפחדים מכלבים חושך וסיפורים מפחידים הם פחדים שמציקים ומפריעים בחיים, וכבר כשהם הופיעו כדאי היה לנסות להתמודד איתם. זה לא נורמלי שילד סובל מכל כך הרבה פחדים. אם זה היה המצב כרגע, הייתי מפנה אתכם לעמודת שאלות נפצות לתשובה העוסקת בפחדי ילדים. כרגע, המצב שאתה מתאר חמור מדי ואני בהחלט ממליצה לפנות לטיפול.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו