הבן שלי מרביץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הבן שלי מרביץ
    סיון
    02/11/2011

הבן שלי כמעט בן 4 והוא נכנס למסגרת חדשה-גן עירייה.מאותו יום אני שמה לב בקושי שלו ליצור קשרים עם אחרים.הדרך שבה הוא מנסה ליצור קשר זה דרך הידיים.הוא מרביץ כפתרון לכל דבר.
    אני חוששת שזה יפגע בו בהמשך ושילדים לא ירצו לשחק איתו ולא ירצו להיות חברים שלו-כי מי רוצה חבר שהוא רק מרביץ.
    הוא כל הזמן מפגין את היכולות שלו כבן והוא ישר מרים את היד.גם בבית כלפי אחיו הקטן כשמבקשים ממנו לתת לאחיו משהו או לשחק איתו או אפילו סתם ככה.הוא מרים את היד במטרה להפליק לו,עד שאני קולטת ועוצרת אותו.
    מה אפשר לעשות?איך מתמודדים עם תופעה שכזו?
    אשמח לקבל מכם טיפים על מנת לעזור לנו ובמיוחד לו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבן שלי מרביץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבן שלי מרביץ - תגובה

סמדר ריינר
    03/11/2011

שלום סיוון,
    חשוב כמובן להגיב בחומרה כשזה קורה, להפסיק את זה מייד, גם פיזית אם יש צורך, ולהעביר מסר תקיף וחד משמעי שאתם לא מוכנים לקבל התנהגות כזו.
    במקביל כדאי לתת לו כלים חלופיים איך כן ליצור קשר. לשחק איתו ביחד, להראות לו איך משחקים, איך פונים לילדים, איך מבקשים דברים וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו