גיל ההתבגרות הראשון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גיל ההתבגרות הראשון
    sar
    02/11/2011

אני אמא לילדה בת שנתיים ותשעה חודשים ילדה מקסימה וחכמה שאותה אני מאוד אוהבת .
    בחודשיים האחרונים החלו אצלה בעיות התנהגות שאני מניחה שקיימים אצל כל הילדים בגילה ( עקשנות , מלחמות הרבה בכי ועשיית דווקא ) .
    קשה לי ההתמודדות עם הבעיות שצצו לאחרונה .
    אני חשה מותשת ומתוסכלת ולא יודעת מה לעשות .
    אודה לתגובות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל ההתבגרות הראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל ההתבגרות הראשון - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    06/11/2011

שלום לך,
    נתת שם מצוין לתהליך שבתך עוברת בתקופה זו. חלק ממה שיכול לעזור לדעתי, הוא להשלים במידה מסוימת עם הצורך של הילדה לבחון גבולות ולהתנגד כל הזמן. אם את מגיעה לאסוף אותה מהגן כשאת יודעת שחלק מהזמן יחד יהיה מאבק ובדיקה, את כבר מגיעה אליה קצת אחרת. ואם תוכלי לפני כן - לנוח, לשתות ולאכול משהו, ולפגוש אותה כשאת מעט יותר מאורגנת מכפי שאת בדר"כ, זה עשוי לעזור גם כן.
    דבר נוסף יעיל, הינו לבחור מספר מוקדים לגביהם את מתעקשת ומציבה גבולות באופן מיידי וברור, גם כשהסנקציה אינה נעימה. למשל - אם היא מרביצה לך, או אם היא הורסת דברים, את חוזרת איתה הביתה מהפעילות. ולעומת זאת, לזכור שלא ניתן כל הזמן לסרב ולכעוס לגבי כל דבר...
    בהצלחה בתקופה מאתגרת זו,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו