אכלן כפייתי או גיל?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אכלן כפייתי או גיל?
    אמא
    03/11/2011

שלום
    אני אמא לילד שבשבוע הבא יהייה בן 3.
    לאחרונה התחילה להדאיג אותי כמות האוכל או היחס שלו לאוכל או שאני לא מוצאת מילים נכונות...זה התחיל מזה שכבר מגיל 4 חודשים אכל אוכל מוצק מכיוון שהיה לו ריפלוקס והיה קשה להשביע אותו ואז הוא גדל וזה היה חמוד שהוא אוכל כמו גבר קטו אבל מאז שהגננת בגן ציינה בפניי בהוא ממש אוהב לאכול וכשהוא הוא מסיים הוא מבקש עוד התחלתי ליחס לזה יותר תשומת לב וגם בבית זה ככה הוא מסיים רוצה עוד או נומר שהוא אכל ארוחת בוקר ואחריי חצי שעה מישהו אחר ישב לאכול הוא מיד מתעניין ורוצה לטעום או להצטרף בדרך זו או אחרת לארוחה זה קורה תמיד ואני בטוחה שלא מרעב אני חוששת שהוא הפך לאכלן כפייתי ואם כם אז מה עושין כדיי שלא יגד להיות ילד שמן ולא בריא...בבקשה תעזרו ךי אני ממש דואגת עף על פי שחברות עם 3 ו4 ילדים אומרות שזה גילל וזה יעבור
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכלן כפייתי או גיל?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכלן כפייתי או גיל? - תגובה

סמדר ריינר
    03/11/2011

שלום לך,
    לא ברור לי מה הקשר לגיל. אין גיל שבו אוכלים יותר מדי. מצד שני גם אין למהר ולשים תוויות על הילד כגון "אכלן כפייתי" אם הוא שמן או מלא מדי ואת חושבת שהוא אוכל יותר מדי, כדאי להתייעץ עם תזונאית איך אפשר לשלוט על התזונה שלו יותר כך שתהיה יותר בריאה. כדאי גם לדאוג לכך שיתעניין בדברים נוספים, לעזור לו ולכוון אותו בשעות אחה"צ לתעסוקה, משחק ויצירה בבית ובחוץ, לפעמים אכילת יתר יכולה להיות קשורה לשיעמום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו