אח חדש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אח חדש
    אפרת
    05/11/2011

אני אלד בת שנייה עוד חודשיים. ביתי ה"גדולה" תיהייה אז בת שנתיים וחצי
    כיצד להכין אותה ?
    מה מספרים ?
    הספרים לילדים עמוסים מידע ומלל ולא מתאימים לגיל הזה לדעתי, אני מחפשת הסברים פשוטים וברורים יותר
    היא יודעת שלאמא יש תינוקת בבטן אבל אני מרגישה שהיא לא באמת מבינה מה זה אומר, אולי היא גם לא תבין עד הלידה אך בכל זאת הייתי רוצה לנסות להכין אותה למה עומד לבוא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אח חדש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

אפרת
    07/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

אפרת
    09/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה שוב

אפרת
    13/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אח חדש

דפנה
    13/11/2011

שלום,
    בתור אמא לשני ילדים שהמרווח ביניהם שנה ו- 7 חודשים אני יכולה להמליץ על ספר שנקרא- מה יש בבטן של אמא? לא זכור לי מי כתב אותו אך זהו ספרון קטן וחמוד שבני בן השנה + אהב לשמוע. אין לי מושג אם הוא הבין באמת את המשמעות ואם "קלט" שהולך לצאת משם תינוק (אחות) .... ראיתי שההקפצת פעמיים ונראה שהעניין מטריד אותך ולפי נסיוני אני ממליצה לך א. לא להיכנס לחרדה ולחשוש מהתגובה אלא להיפך- להכניס שמחה ולקבל את זה כמובן מאליו בתור חלק מהחיים ב. - הכי חשוב- התגובה והדינמיקה ביניהם (וביניכם) - כאשר הנולד החדש כבר בחוץ! אני נתתי לו להחזיק אותה כבר ביום הראשון כשבא לבקר אותנו בבית החולים מיד לאחר הלידה וגם בבית- נתתי לו "לטפל" בה- אם להכניס מוצץ, להחזיק את הבקבוק מים וכד'. עד היום (הם בני 16.5 ו- 18) יש ביניהם קשר נפלא וזה בזכות שלא התערבתי במריבות שלהם, לא נקטתי עמדה לצד מסויים ורק הקפדתי שלא תהיה אלימות פיזית או מילולית. מזל טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו