מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות בעניין תינוקותאמא06/11/2011
שלום ,
אני ובעלי נפרדנו בתחילת ההריון , ויכוח על כך שבעלי לא עובד והקושי בפרנסה הוביל לכך שבעלי טען שההריון הרס לו את החיים וכי הוא מוכן לוותר עליהם שלא יהיו רשומים ב- ת.ז שלו בתנאי שלא אתבע אותו בדבר ואוותר על הכל.
כל זה קרה כאשר הייתי בשמירת הריון כאשר ההריון היה בסיכון גבוה. בעלי הפסיק לבוא לבדיקות והתעניין בהריון אדגיש שהיתה התערבות שלילית של משפחתו ואף אימו איימה עליי בזמן ההריון מספר פעמים.
במקביל בעלי פתח תיק גירושים, והקשר בנינו נותק לחלוטין.
לאחר לידת הקטנים הוא הגיע לשעה לבית החולים , לא הגיע לברית ולא התעניין בהם.
לאחר שפתחתי בתביעת מזונות הוא כרך את הסדרי הראיה לתיק הגירושים
בתחילה לאחר מאבק פקידת הסעד המליצה על מפגשים של שעתיים בשבוע בנוכחותי ופעם בשלושה שבועות במרכז קשר .
כיום אני עומדת בפני תסקיר קבוע שבו מליצה פקידת הסעד על ההסדר הבא:
שבוע בו מפגש שעתיים לבד ובשבוע אח"כ לינת סופ"ש
לי חששות גדולים מכך , לאחר השתלשלות הארועים והתנהגותו של בעלי, יתרה מזאת בגלל גילם של הילדים ( בני 9 חודשים ) מדובר בתינוקות ובתאומים .
רציתי לקבל את עצתך המקצועית ? אלו הסדרי ראיה נכונים בשלב הזה? באיזה גיל בריא ונכון להתחיל לינה אצל ההורה הלא משמורן בהתאם למקרה הספציפי שלנו.
אשמח להוסיף פרטים באם אדרש.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות בעניין תינוקות - תגובה
סמדר ריינר07/11/2011שלום לך,
זה נראה לי לא ראוי ולא נכון להתערב בהמלצה של פקידת סעד אחרי מתן פרטים שיטחיים באינטנרט ולאחר שמיעת רק צד אחד. אם את מעוניינת את יכולה באמצעות עורך הדין שלך לבקש חוות דעת נוספת על ידי פסיכולוג מוכר על ידי בית המשפט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)