מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בכיתה א' ומושעה על בעיות התנהגותיותדניאלה06/11/2011
לבננו, בן 6 וחצי יש בעיות התנהגותיות. מה שמפליא אותנו זה שלפעמים זה ממש מחמיר ותגובותיו הן התחצפויות אלינו, לאחיו, בעיטות ודחיפות בתחום ביה"ס - דבר שגרם לו להיות מורחק ליום מביה"ס, ולפעמים זה לא נראה ולא קרוב איליו כי הוא פשוט מלאך! מתנהג למופת, ממושמע, לא מתחצף. בבירור שערכנו עם חברים והגננת משנה שעברה זה הסתכם במילה אחת: תשומת-לב. אני לא כ"כ יודעת מה אני צריכה עוד לעשות מעבר למה שאני כבר עושה: מרצה אותו "כמעט" על כל דבר שהוא מבקש, מפרגנת לו שנעים לי להיות בחברתו שהוא מתנהג למופת, פיניתי עוד כמה שעות שבועיות אחד לאחד איתו....זה עוזר רק באותו הרגע ולמחרת הוא יכול לחזור לסורו. מה עושים?!?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכיתה א' ומושעה על בעיות התנהגותיות - תגובה
ד''ר שירי שדה שרביט06/11/2011דניאלה שלום,
הבן שלך כבר מושעה בכיתה א' בגין אלימות. אלימות בגיל זה מרמזת בדרך כלל על מצוקה רבה של הילד וקושי שלו להתמודד באופן תקין עם תסכולים, חששות ומצבים חברתיים. מומלץ לפנות בהקדם לטיפול עבור הילד ולהדרכת הורים עבורכם, כדי לעזור לו לפתח הרגלי חיים טובים ויעילים יותר ולהיות "מסומן" על ידי הילדים עמם הוא עומד לבלות עוד שנים ארוכות.
אני ממליצה לך להתייעץ ראשית עם היועצת או פסיכולוגית בית הספר, לגבי המסגרות המתאימות במקום מגוריכם.
בהצלחה!
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
