מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גיל התבגרותלילך06/11/2011
שלום ,
יש לי 4 ילדים הגדול בן 12 ,אחריו בת 11 ,בן 7 ולפני כחודש ילדתי בת .
הילדים התרגשו מאוד לקראת הלידה אך קצת התאכזבו כאשר גילו שהתינוקת לא מתקשרת עדיין ,הבן הגדול והקטן רוב הזמן משחקים אך לפעמים הקטן מציק לגדול (מפריע לשחק במחשב ,הולך איתו עם חברים).
אמא שלי גרה בניין לידי והשבת הבן שלי החליט שהוא עובר לגור אצלה הוא טוען שהוא צריך קצת שקט ולהיות לבד הוא כתב מכתב שבו הוא מציין שהוא עבר לחודש לסבתא והוא יבוא לבקר ולקחת סנדביץ בבוקר לבית הספר ולקרוא לחברים (שגרים פה בבניין).
האם אני צריכה לדאוג מהתנהגות זו או שלתת לזמן לעבור והוא ירגע ?
אודה לתשובה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל ההתבגרות
לילך08/11/2011שלום ,
אודה לקבלת תשובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל התבגרות - תגובה
סמדר ריינר09/11/2011שלום לילך,
זה לא עניין של לדאוג, אלא עניין של גבולות וסמכות. ילד בן 12 ל אמחליט החלטה כזו לבד. צריך לברר איתו מה קורה, מה הוא מרגיש. זה לא קשור בעיני רק לאכזבה מכך שהתינוקת לא מתקשרת. יש כאן משהו עמוק יותר שכדאי לברר לצד הבהברה שילידם לא מחליטים לבד היכן הם גרים. אני משערת שיהלד של מרגיש מיותר בבית כרגע, וזקוק להתייחסות, וזה סוג של איתות שאמור הזמין אותך להילחם עליו ולתת לו יחס אפילו שהו אבן 12 ויש לך תינוקת בת חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)