קשר הילד לאבא שלו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשר הילד לאבא שלו
    asher
    08/11/2011

שלום
    יש לי ילד בן שנה וחצי אני ואישתי מתגרשים בקרוב אני מאוד דואג שהילד לא ירצה לבוא אלי ואני אומר זאת בעקבות מה שאני רואה מהיום יום ואני יפרט.הילד מאז גיל חצי שנה נימצא איתי יום יום משעה 18 בערב אני משחק איתו מאכיל אותו מקלח אותו והכל אימא שלו עובדת בשעות הערב קבוע.סבתה של הילד מגיעה לערך כל שבועיים לביקור והילד ממש מפרכס שהוא רואה אותה וממש מתעלם מימני ואני שואל את עצמי איפה אני לא בסדר?מה החסרתי מימנו?למה אלי הוא לא רץ בסוף היום שהוא רואה אותי אולי זה נשמע דבילי אבל אותי זה מאוד מטריד..נ"ב שהוא רואה אותי שאני בא לאסוף אותו מהמטפלת שלה הוא כן מקשיב הוא מתחיל להזיז ולעשות דברים שהמטפלת לא מרשה לו נא עזרתכם הדחופה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר הילד לאבא שלו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר הילד לאבא שלו - תגובה

סמדר ריינר
    09/11/2011

שלום אשר,
    נראה שאתה לא כל כך בטוח שתחושת הערך העצמי שלך כאבא. אין לי ספק שאם אתה נמצא עם הילד כל ערב ומטפל בו הוא מאוד קשור אליך. אבל אתה כנראה זקוק לחיזוקים חיצוניים כדי להרגיש זאת וזה מעיד על חוסר הביטחון שך ולא על כך שהילד לא קשור אליך אליך או לא רוצה אותך.. ברור שכשהוא רואה את סבתא שבאה פעם בשבועיים וגם זה רק כדי לפנק הוא ישמח, אלך הוא רגיל. זה לא אורמ שהוא לא אוהב אותך ואתה לא תחסר לו מאוד אם לא תהיה. חשוב שתלמד להרגיש בטוח בעצמך ולא תצפה מהילד לאישורים וחיזוקים. אם אתה לא מצליח, כדאי מאוד שתפנה לטיפול במיוחד בתקופת הגירושים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו