ילד שבוכה בלילות - דחוף!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שבוכה בלילות - דחוף!
    בדוי
    09/11/2011

מומחים יקרים,
    לאחרונה אשתי ואני התגרשנו. יש לנו ילד בן שנה וחצי ואנו חיים בנפרד כרגע.
    תקופת הפרידה היתה בחלקים. תחילה עזבתי את הבית למשך חצי שנה. חזרנו לחיות יחד ולאחר מכן שוב נפרדנו ואני לא חי בבית כבר חודש וחצי.
    לאחרונה בננו החל לקרוא לי בלילות בבכי רב: "אבא, אבא"
    אני רואה אותו בהסדרים קבועים פעמיים בשבוע ואפילו לוקח אותו לגן חלק מהבקרים.
    לפעמים שהוא בוכה אחה"צ אני מנסה לדבר איתו בטלפון אבל זה לא כ"כ עוזר.
    קראתי קצת על תאוריית יחסי אובייקט אבל לא ממש הבנתי מה הפעולות שיש לעשות כדי שמינימום הנזק יגרם לבננו.
    בבקשה עצתכם.

תודה,
    הורים מודאגים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שבוכה בלילות - דחוף!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים?

בדוי
    10/11/2011

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד שבוכה בלילות - דחוף! - תגובה

סמדר ריינר
    11/11/2011

שלום לך,
    אין פעולות שניתן לעשות כדי למנוע מבנך את הכאב על כך שאתה לא לידו כל הזמן. זוהי המציאות, וכל מה שניתן לעשות כרגע, הוא לנחם אותו ולהכיל יחד איתו את הכאב. זה לא משהו שאתה חייב לעשות, אלא גם אימו יכולה בזמן שהיא איתו. לשבת ולחבק אותו, ולתת לו מילים לתחושות שלו (אתה מתגעגע לאבא, וכו'). לגבי הלילה, יכול להיות שתגובה המתאימה בלילה היא תגובה קצת יותר סמכותית ועניינית, חיבוק קצר, ומסר ברור - שעכשיו ישנים. אני מקווה שהוא לא ישן בלילה במיטה של גרושתך כדאי להימנע מזה, זה לא עוזר להסתגלות שלו למצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו