מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד שבוכה בלילות - דחוף!בדוי09/11/2011
מומחים יקרים,
לאחרונה אשתי ואני התגרשנו. יש לנו ילד בן שנה וחצי ואנו חיים בנפרד כרגע.
תקופת הפרידה היתה בחלקים. תחילה עזבתי את הבית למשך חצי שנה. חזרנו לחיות יחד ולאחר מכן שוב נפרדנו ואני לא חי בבית כבר חודש וחצי.
לאחרונה בננו החל לקרוא לי בלילות בבכי רב: "אבא, אבא"
אני רואה אותו בהסדרים קבועים פעמיים בשבוע ואפילו לוקח אותו לגן חלק מהבקרים.
לפעמים שהוא בוכה אחה"צ אני מנסה לדבר איתו בטלפון אבל זה לא כ"כ עוזר.
קראתי קצת על תאוריית יחסי אובייקט אבל לא ממש הבנתי מה הפעולות שיש לעשות כדי שמינימום הנזק יגרם לבננו.
בבקשה עצתכם.
תודה,
הורים מודאגים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
בדוי10/11/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד שבוכה בלילות - דחוף! - תגובה
סמדר ריינר11/11/2011שלום לך,
אין פעולות שניתן לעשות כדי למנוע מבנך את הכאב על כך שאתה לא לידו כל הזמן. זוהי המציאות, וכל מה שניתן לעשות כרגע, הוא לנחם אותו ולהכיל יחד איתו את הכאב. זה לא משהו שאתה חייב לעשות, אלא גם אימו יכולה בזמן שהיא איתו. לשבת ולחבק אותו, ולתת לו מילים לתחושות שלו (אתה מתגעגע לאבא, וכו'). לגבי הלילה, יכול להיות שתגובה המתאימה בלילה היא תגובה קצת יותר סמכותית ועניינית, חיבוק קצר, ומסר ברור - שעכשיו ישנים. אני מקווה שהוא לא ישן בלילה במיטה של גרושתך כדאי להימנע מזה, זה לא עוזר להסתגלות שלו למצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)