מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הילדה מעדיפה את אבאתמר10/11/2011
שלום לכם,
יש לנו ילדה בת שנה ו 5 חודשים, נראה כי היא דעתני ומלאת "אופי"
מהילדים שחוטפים צעצועים בגן ואם מנסים לחטוף להם לא מרפים או הולכים להשיבם. חייבת לומר שנראה כי ישנם קווי דימיון באופי של שתינו: ).
אחרי תקופה של דיכאון אחרי לידה שלי כיום אני מטופלת בכדורים שמטיבים עימי ומשפרים את מצבי מאוד.
זה כמה שבועות אני שמה לב שהבת שלי מעדיפה את אבא שלה היא כל הזמן קוראת בשמו(למשל באמצע הלילה או בשעת מצוקה), מאושרת במיוחד כשהיא רואה אותו והולכת אחריו הרבה. ומעדיפה אותו בכללי. יש לציין שהיא רואה את אבא שעתיים בערב וחצי שעה בבוקר. הוא שותף פעיל ומקסים בגידול שלה ולפעמיים עושה מקלחות, ארוחת ערב ומשחקים. באותם זמנים שהיא מבלה איתו מידי פעם היא קוראת לי כביכול "לוודא" שאני נמצאת...
בתקופת הדיכאון אחרי לידה הוא עזר אף יותר. אני תוהה לעצמי האם אני עושה משהו לא נכון שגורם לילדה שלי לדחות אותי (לפעמיים זה מרגיש כך), אני משתדלת לגוון בחוויות אחרי הגן, האם אני צריכה לבלות איתה עוד יותר זמן. אני אומרת לעצמי שזה יעבור אבל עדיין זה כואב לראות את הילדה שלי דוחפת אותי מעלייה ומעדיפה את אבא שלה.
אשמח לעצה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילדה מעדיפה את אבא - תגובה
סמדר ריינר11/11/2011שלום תמר,
אני לא יכולה לדעת דרך האינטרנט אם יש משהו שאת עושה לא נכון.מה גם שלא תארת בכלל מה את עושה. סביר להניח שאם היית בדיכאון למשך תקופה זה השפיע על הילדה, ואולי הי אלא תמיד יודעת לאיזו תגובה לצפות ממך והקשר איתך מעט נפגע. חשוב שתיקחי את מקומך מחדש, גם אם היא דוחה אותך, תהיי שם, ותנסי להיות קשובה וערנית כלפיה, וכן חשוב שתהיי סבלנית ותשתדלי לא להפגע, לילדים יש תקופות שהם מעדיפים הורה אחד על פני השני וזה לא בהכרח אומר משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)