שנת צהרים- כן או לא?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שנת צהרים- כן או לא?
    הדס
    10/11/2011

הבת שלי תהיה בת 3 בעוד חודש. בשנה שעברה היא היתה בפעוטון, וישנה שנת צהרים בין 12:30 ל- 15:00, ואז בערב נרדמה בסביבות 20:30.
    השנה היא בגן, ועפ"י כללי "אופק חדש" של משרד החינוך, הגן מסתיים רק בשעה 14:00, כך שעד שהיא מסיימת לאכול צהרים היא הולכת לישון רק ב- 15:00. אם לא אעיר אותה היא יכולה לישון גם עד 18:00, אך אני מעירה אותה ב-17:00. (יש לציין כי ממש צריך "לגרד" אותה מהמיטה).
    הבעיה היא שאח"כ בערב היא לא עייפה ונרדמת רק בסביבות 22:00. בבוקר אני צריכה להעיר אותה ב-7:45, וחוזר חלילה...
    ניסיתי לוותר על שנת הצהרים שלה, אבל היא נעשית עצבנית ובוכה מכל שטות עד שהיא הולכת לישון ב-19:30.
    האידיאל בשבילה, שעבד מצוין בחופשת סוכות, הוא ללכת לישון צהרים בסביבות 13:30, ואז היא מתעוררת חיונית ובערב נרדמת בסביבות 21:00, אך לצערי אין אפשרות להוציא אותה מוקדם מהגן עפ"י כללי משרד החינוך.
    מה עושים? אני לא מצליחה למצוא פתרון מתאים לבעיה הזו :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנת צהרים- כן או לא?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנת צהרים- כן או לא? - תגובה

סמדר ריינר
    11/11/2011

שלום הדס,
    לא הבנתי מה זאת אומרת אי אפשר להוציא אותה מהגן על פי כללי משרד החינוך. היא עדיין לא בגיל חינוך חובה, אין עליה חובה בכלל להיות בגן עדיין, כך שלא ברור לי מה זאת אומרת שאין אפשרות להוציא אותה. דברו עם הגננת על הבעיה, אולי אפשר להתגמש בכל זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו