מעבר גן באמצע השנה - דחוף!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר גן באמצע השנה - דחוף!!!
    אמא בודקת
    11/11/2011

קרה מקרה לילדה שלי שנשברה לה השן בגן, עד כדי ריסוק והיינו צריכים לעקור את השורש שנשאר. הבעיה היתה שהגננת לא יידעה אותי. לא באמצע היום ולא בסופו!! היא טוענת שהיא חשבה שרק נפתחה לה השפה. לי קצת קשה לקנות את זה. ואני אבדתי את האמון בגננת. לאחר התלבטות של חודש ימים החלטתי להעביר אותה לגן אחר. הסיבה שהתלבטתי היא שהילדה כן אוהבת את הצוות ואת הילדים ושמחה ללכת לגן. זו השנה השניה שלה בגן, זה לא שהיא נמצאת בו רק חדשיים. כבר מצאתי גן ונרשמתי ובכל זאת אני פונה לקבל הרגע האחרון עצות נוספות האם לדעתכם אני טועה? האם כדאי להשאיר אותה בגן זה כדי לא ליצור לה משבר? אשמח לתשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר גן באמצע השנה - דחוף!!! - תגובה

סמדר ריינר
    13/11/2011

שלום לך,

כן,אני חושבת שכדאי להשאיר את הילדה בגן, אחרי בירור מעמיק עם הגננת ולהבהיר לה שאתם מצפים שתשים לב בצורה יותר רצינית למקרים כאלה. קשה לי האמין שאחרי מה שקרה זה יקרה לה שוב ועוד עם הבת שלכם.
    לא הייתי מייצרת לילדה טראומה על גבי טראומה, גם קרה לה אירוע כל כך לא נעים וגם היא עוברת גן וצריכה להתסגל מהתחלה באמצע השנה. חבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו