מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סבתא אמאנטלי28/01/2008
בני הבכור עולה בשעה טובה לכיתה א . לאחר התלבטות גדולה אני ואישי בחרנו עבורו סי"ס שעבר מהפכה בשנים האחרונות.לצערי אימי אינה רואה כך את הדברים ומתנגדת בתוקף לרישום הילד לשם.היא אפילו לא מוכנה לבוא ולראות. חשוב לציין כי היא שמרה על ילד רבות קשורה ורכושנית אליו מאוד.עוד ניתן לציין כי היא מטיפוסה אוהבת לשלוט על מה שנעשה בפרט עם בני. אני מוצאת עצמי אובדת עצות מתקשה להתרגש מהמעד ונקרעת ביני לבין עצמי. אשמח לקבל את תגובתך/המלצותיך על מנת להפוך את המצב לנחמד יותר.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?????????
נטלי28/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמודדות מול סבתא
שושי יעקובי29/01/2008קשה להיות במצב שבו את מתלבטת סביב החלטה לא פשוטה, שנוגעת לעתיד הילד ואין לך את התמיכה הרגשית שאת זקוקה לה מאמך, דמות חשובה ומשמעותית בחייך ובחיי הילד שלך. אני חושבת שקשה להיות בעמדה שבה לשתיכן צורת הסתכלות שונה ונפרדת על משהו, זה כניראה מכאיב לשתיכן. מכעיס ומתסכל. לא תמיד ניתן לשנות את המצב כך שתהיה לכן עמדה אחידה. לפעמים צריך לקבל את השונות. ההחלטה היא שלך ושל בן זוגך. בניכם צריכה להיות הסכמה ותמיכה הדדית שכן כל החלטה כרוכה גם באחריות על ההשלכות הצפויות והבלתי צפויות. אני מניחה שגם אם אמך לא מסכימה עם כל החלטה שלך היא תמשיך להיות נוכחת עבורך ולתמוך ביתר הדברים.
בהצלחה
שושי יעקובי
פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה על תגובתך.שנית,
נטלי29/01/2008אני לא בטוחה שהיא תמשחך לתמוך היא מאיימת כי היא תנתק עימנו קשר.חשבתי שוחח על כך עם מנהלת ביה"ס על מנת שתזמן אותה לפגישה ותשוחח איתה על השינוי החיובי שביה"ס עבר בשנים האחרונות.כי איתנו היא לא מעונינת ללכת.איך נשמע לך הרעיון ואולי יש לך רעיון טוב יותר להקל עליה עם "הגזרה". שוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה????????
נטלי31/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעימות עם אמא
שושי יעקובי03/02/2008התגובה של אמך נשמעת לי קשה וסוערת. מה בהחלטה שלכם כל כך מדאיג אותה? מה גורם לה כעת להגיב בצורה כל-כך תקיפה ומגוננת על הנכד שלה -ילדך? אם תוכלי בשיחה אתה להתייחס בהבנה לדאגה שלה, אולי היא תהיה פחות חרדה ותוכל לסמוך על החלטתכם. אני חושבת שהרעיון שלך להעזר בגורמים נוספים (מנהלת בי"ס, בן משפחה רחוק קרוב, חבר שאמך מעריכה) הוא טוב. אבל חשוב לזכור שהמטרה שלך היא להרגיע את הדאגה שלה, לעורר את האמון שלה בך כאמא , ולא לשנות את עמדתה. מותר לכן לחשוב בצורה שונה.
שושי יעקובי
פסיכולוגית חינוכית התפתחותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)