טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בתי בת 4, היא מאוד מקובלת חברתית וזה מתבטא בזה שהרבה ילדים רוצים בחברתה. לדוגמא, השנה היא התחילה גן חדש (גן עירייה) ומתחילת השנה אני מקבלת טלפונים מאמהות בגן שהילדים שלהם מדברים על הבת שלי ורוצים לשחק איתה אחה"צ. א ב ל היא מצידה לא תמיד רוצה וגם אנחנו הולכים לחברה מהגן היא לרוב נצמדת אלי ולא ממש מתקשרת עם החברה. גם כשילדים מהגן מנסים לחבק אותה או לנשק אותה היא נרתעת. בנוסף, היתה יום הולדת של ילדה מהגן בשבת והיא לא רצתה ללכת בעוד יתר הילדים בגן ממש התרגשו וציפו לזה. האם זו התנהגות נורמלית? יש לי עוד בן, בן כמעט 3, והוא שונה לחלוטין מהבחינה הזאת. לכן, אני לא יודעת אם זה עניין של חינוך או אופי ואם יש משהו שאנחנו יכולים או צריכים לעשות?
תודה, דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דנה שלום, ההתנהגות שאת מתארת היא בהחלט נורמטיבית לגילה של הילדה. היא כנראה מספיק חברותית ונעימה לסביבה כדי להיות אהודה. לפעמים המאמץ החברתי במהלך הגן (שמצליח לבת שלך), הוא מעייף וזה בסדר שהיא תנוח אתכם בבית בשעות אחר הצהרים. שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד