מעבר לדירה חדשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר לדירה חדשה
    ענבל
    14/11/2011

ערב טוב ,

יש לי תאומים בני שנתיים וחצי והייתי מעוניינת לקבל עצה ל 2 מקרים :
    1. לפני שבועיים עברנו לדירה חדשה ומאז הם עושים בעיות בשינה : לא מעוניינים לישון במיטה שלהם וגם אם כן אז הם נרדמים אחרי שעתיים שהם במיטה .
    חשוב לציין שעד למעבר הם נכנסו למיטה בשבע - שבע וחצי בערך והיו נרדמים לבד במיטת שלהם (תינוק) ,וכעת עברו למיטת נוער , איך ניתן לחזור לשגרה??בנוסף גם שהם קמים הם באים אלי בבכי ורוצים שארים אותם
    2. הילדים מאוד קשורים אלי ולא מוכנים לעזוב אותי וללכת לאנשים אחרםי גם אם אני בסביבה, לאחרונה (חודש אחרון) המצב החמיר הם נהיו הרבה יותר תלותיים ובוכים יותר , רוצים שאני ארים אותם , אני אפילו לא יכולה לרדת לשניה או לצאת לאוטו ולהשאיר אותם גם אם הם ישארו עם אבא שלהם .
    אני רוצה לציין שבבוקר לפני הגן אני מארגנת אותם , הם נמצאים בגן עד ארבע וחצי ועד שהם הולכים לישון הם נמצאים איתי , בעלי עובד ערבים ולכן לא רואה אותם בצהריים אלא רק בבוקר כמה דקות לפני שהם הולכים לגן .
    מה עלי לעשות ???המצב די מתסכל ומעייף .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר לדירה חדשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצבת גבולות לבני שנתיים וחצי

ד''ר שירי שדה שרביט
    19/11/2011

ענבל שלום,
    המעבר לדירה החדשה מן הסתם הוציא את כולכם מהשגרה שלכם ומסדר היום אליו הייתם רגילים. עם הצבת גבולות והקפדה על סדר יום ידוע ומתוכנן, המצב יכול לחזור לקדמותו מבחינת שעות השינה של הילדים.
    אולם נראה לי שהמעבר, בשילוב עם הגיל של הבנים שלך (גיל המרד...) והעובדה שהם כמעט ואינם רואים את אבא שלהם במהלך השבוע - מחייבים איזושהיא התארגנות טובה יותר סביב הגידול שלהם. כדאי שאת ובעלך תשבו יחד ותחשבו איך אתם רוצים לנהל את הבית, וכיצד נראה לשניכם כדאי להגיב לילדים כשהם לא מקבלים גבולות או חרדים כשאת נעלמת. גם אם אבא נמצא הרבה פחות, התיאום ההורי ביניכם והיכולת שלו לגבות אותך הם מאוד חשובים. בנוסף, אם יכולה להיות לך עזרה במהלך השבוע (למשל סבתא שתבוא יום אחד), זה יכול לעזור לך לנהל את העניינים בבית יותר ברוגע.
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו