בת 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 3
    ענבל
    15/11/2011

שלום,

בתי בת השלוש נכנסה השנה בפעם הראשונה לגן. עדיין קשה לה להיפרד ממני בבקרים ובמשך היום מתפקדת בסדר גמור.

בבוקר יש לנו טקס קבוע של נשיקה חיבוק ואני הולכת, הרבה פעמים היא ממש בוכה והגננת מחזיקה אותי כדי שאני אוכל לצאת מהגן. כולם מסביב( גננת, אימהות ) אומרים לי שזה בסדר להשאיר אותה בוכה כי הרי היא נרגעת אחרי כמה דקות. אני לא מרגישה כ"כ טוב עם זה.אני מפחדת שאני גורמת לה לא לסמוך עליי.

האם עצם העובדה שאני משאירה אותה שם בבכי כשהיא מבקשת אותי ומנסה להגיע אליי ללא הצלחה כי היא בידיים של הגננת לא משדרת לה שאני לא דואגת לה ומשאירה אותה בידי אחרים?למרות שאח"כ היא בסדר האם בכל זאת בדקות האלה של הקושי והבכי היא לא מרגישה עזובה על ידי אמא? מה בעצם אני משדרת לה בעצם זה שאני הולכת כשהיא בוכייה. הרי היא מצידה משרדת לי בבכי קושי, ורצון להיות איתי ואני בכל זאת הולכת...

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתגובה

ענבל
    16/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 3 - תגובה

סמדר ריינר
    17/11/2011

שלום ענבל,
    לא את לא משדרת לה את כל הדברים שאת חושבת. הילדה בוכה כי היא מרגישה את החולשה שלך ומנגנת עליה. אם את תלכי בהרגשה בטוחה ורגועה, גם הילדה תרגע. אם את בטוחה שאת מבצעת פשע נגד האנושות, גם הילדה תרגיש כך. כל הילדים נפרדים מההורים בגן ועמדים בזה, אין סיבה שהילדה שלך לא, זה תלוי בך ובהתגברות שלך על תחושת האשמה המיותרת שאת חשה באותו רגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו