מקובלות בכיתה!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מקובלות בכיתה!
    קרן
    16/11/2011

בתי באה אלי לפני כשבועים וחצי ואומרת לי אמא אני צריכה בגדים חדשים ואני לא יכולתי לקנות לה בגדים חדשים(היא רוצה כאלה שבאופנה)ואמרתי לה שגם אחיה הקטן זקוק לבגדים ואני אמא בלי בעל 2 ילדים ומאוד קשה לי אבל טוב שאני כל יום מספקת להם יותר מ-3 ארוחות וארון הבגדים שלהם מלא.אחרי יומיים היא באה ואומרת לי אמא אני לא יכולה לחיות ככה אף אחד לא מרשה לי להיות איתו כי אני לא מקובלת כולם הולכים לדבר לבד ורק אני לא והיא בת 11 וחצי ואמרתי לה שיש לך חברות כשהם מסלקות אותך תלכי ותשחקי הם מישהוא אחר ועל תהיה איתן וזה עדין לא פתר את הבעיה של המקובלות אתן יכולות לעשות? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקובלות בכיתה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקובלות בכיתה! - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    21/11/2011

קרן שלום,
    למרבה הצער בימינו, חלק מהמעמד החברתי קשור גם בבגדים ובמותגים. אולם אלו הם כמובן לא הסיבות היחידות בזכותן ילדים מתחברים אחד עם השני. הבת שלך מספרת לך על בעיה חברתית שנראה לי שהיא יותר מורכבת רק מהבגדים שהיא לובשת. אך היא לא יודעת בדיוק מה הסיבה לכך שהחברות מסלקות אותה מעליהן, ותולה את זה בבגדים. כדאי שקצת תשוחחי עם הילדה ותשמעי ממנה מה קורה כרגע עם החברות, ובכיתה בכלל. תנסי לא לשדר לה לחץ אלא פשוט לשמוע. לאחר מכן, אני ממליצה שתשוחחי עם המחנכת ותנסי לחשוב איתה איך לעזור לבתך.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו