מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מקובלות בכיתה!קרן16/11/2011
בתי באה אלי לפני כשבועים וחצי ואומרת לי אמא אני צריכה בגדים חדשים ואני לא יכולתי לקנות לה בגדים חדשים(היא רוצה כאלה שבאופנה)ואמרתי לה שגם אחיה הקטן זקוק לבגדים ואני אמא בלי בעל 2 ילדים ומאוד קשה לי אבל טוב שאני כל יום מספקת להם יותר מ-3 ארוחות וארון הבגדים שלהם מלא.אחרי יומיים היא באה ואומרת לי אמא אני לא יכולה לחיות ככה אף אחד לא מרשה לי להיות איתו כי אני לא מקובלת כולם הולכים לדבר לבד ורק אני לא והיא בת 11 וחצי ואמרתי לה שיש לך חברות כשהם מסלקות אותך תלכי ותשחקי הם מישהוא אחר ועל תהיה איתן וזה עדין לא פתר את הבעיה של המקובלות אתן יכולות לעשות? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקובלות בכיתה! - תגובה
ד''ר שירי שדה שרביט21/11/2011קרן שלום,
למרבה הצער בימינו, חלק מהמעמד החברתי קשור גם בבגדים ובמותגים. אולם אלו הם כמובן לא הסיבות היחידות בזכותן ילדים מתחברים אחד עם השני. הבת שלך מספרת לך על בעיה חברתית שנראה לי שהיא יותר מורכבת רק מהבגדים שהיא לובשת. אך היא לא יודעת בדיוק מה הסיבה לכך שהחברות מסלקות אותה מעליהן, ותולה את זה בבגדים. כדאי שקצת תשוחחי עם הילדה ותשמעי ממנה מה קורה כרגע עם החברות, ובכיתה בכלל. תנסי לא לשדר לה לחץ אלא פשוט לשמוע. לאחר מכן, אני ממליצה שתשוחחי עם המחנכת ותנסי לחשוב איתה איך לעזור לבתך.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)