טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי מדובר באחיין שלי בן 5 ילד סנדוויץ. אני מתראה איתו אחת לשבועיים פחות או יותר ויש ביננו קשר מצוין. מידי פעם זמן הוא מוצא לנכון לשתף אותי ככה באמצע משחק שאנחנו משחקים או מה שזה לא יהיה במצוקות שלו. זה בדר"כ סובב סביב הקושי שלו למצוא חברים בגן החדש. לא מזמן היתה לו יום הולדת ובאו לא מעט ילדים אז חשבתי שזה מסתדר לו. השבוע שוב אותו דבר והפעם הוא כבר הזיל דמעה תוך כדי שהוא משתף אותי בכך שכל הילדים מעצבנים אותו וגם האחים שלו ו.... שבא לו למות! אני בעיקר הקשבתי לו וחיבקתי אותו ואמרתי לו שאני מאד אוהב אותו אבל אני קצת מוטרד כשהאחיין שלי אומר כזה משפט אין לי מושג איך להתייחס לזה. מה דעתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד