מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת חמש לא מתייחסת!אילנה17/11/2011
שלום רב,
ברצוני לבקש מכם עצה לגבי ההתנהגות של הבת שלי. בפברואר היא תהייה בת 5 ומאז ותמיד היא בוחרת מתי להיתייחס אליי ומתי לא!(ההתנהגות הזאת עם כולם,משפחה,גן וכד'). לפעמים כאשר פונים אליה והיא עסוקה באותו רגע במשהו, אז היא פשוט לא מתייחסת, עד שמתעצבנים עליה! חשבתי שיש לה בעיות שמיעה, אבל לא אובחנו שום בעיות. שמתי לב שכאשר היא עושה משהו שזה מעניין אותה (מציירת, רואה סרט, משחקת וכו'), אז היא כל כך מרוכזת במה שהיא עושה שאני יכולה לקרוא לה בשם 1000 פעמים והיא לא תשמע עד שארים את הקול או אגש אליה בעצבים לצערי.
אני לא יודעת איך להיתמודד עם זה, בגן יש את אותה בעייה, אבל קשה לי להבין מה זה כי היא ילדה מאוד חכמה, היא מתקשרת נפלא, יש לה המון חברים.
תעזרו לי בבקשה להבין מה זה ההתעלמות הזאת ואיך להיתמודד איתה, זה כל כך מפריע לחיי היומיום וכל כך מפחיד אותי...
בתודה מראש, אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תגובה.......
אילנה19/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב, מאוד חשובה לי תגובתכן
אילנה20/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב מקפיצה וממתינה להתייחסות
אילנה21/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה שמרוכזת בפעילות
ד''ר שירי שדה שרביט21/11/2011אילנה שלום,
ההתנהגות של הילדה שלך כפי שתיארת אותה, נראית לי בטווח של ההתנהגות המותאמת לגילה, גיל 4 ותשעה חודשים. ילדים רבים בגיל הזה דווקא מתקשים להתרכז ולכן בעיניי זה חיובי שהיא מפנה הרבה הרבה תשומת לב למה שהיא עסוקה בו.
אפשר לדבר איתה שאת רוצה שהיא תגיב כשפונים אליה, ואולי תיצרי איתה איזה "אקט" שיחזיר אותה להקשיב גם לסביבה - למשל, אם היא לא עונה, תאמרי לה שמעתה אתם תגעו לה בכתפיים, או תניחו את היד על מה שהיא עסוקה בו כדי שתתיחס למה שנאמר לה ותגיב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)