מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 5 שלא אוהב את הגננתאמא ממודיעין17/11/2011
בני התחיל השנה גן חובה עם קבוצת חברים מגן קודם, ילד שיוצר קשרים בקלות וחברותי. אהב מאד את הגן עיריה הקודם.
מתחילת השנה הילד כל יום מתלונן שהגננת צועקת - לא עליו אלא על כולם, וקשה לו עם זה. להערכתי גם בורח לו פיפי בלילה יותר מבעבר, והוא מתעורר יותר מבעבר.
בבוקר הוא ממש שמח ביום שיש גננת מחליפה ושואל אם אפשר ללכת לגן אחר בימים רגילים. אתמול אפילו עשה הצגה מצוינת שכואבת לו הבטן בבוקר.
דיברתי עם הגננת ושאלתי איך בני מתנהג ומבחינתה הכל בסדר.
בגן עיריה קודם קיבלתי רק תגובות טובות על בני, אמרו שהוא משתולל עם חברים כשמותר אבל במפגשים הוא חנון ומקשיב. בגן הקודם הגננת נהגה לדבר איתם בגובה העיניים, הציבה גבולות יפה אבל הטון דיבור שלה היה עניני.
בגן זה יש גננת שהקול שלה הוא די צעקני וגם היא נוהגת לדבר עם הילדים בטון של מפקד בצבא בטירונות. זהו חט"צ, יש כ-35ילדים בגן חובה + כיתה א' ואוביקטיבית אני מבינה שקשה להתמודד עם כמות כזאת של ילדים. הילדים רובם טובים, הבי"ס נחשב טוב עם משמעת וכו'. אצלנו בבית אני צועקת בתדירות מאד נמוכה וגם אז בני מתקשה לקבל צעקות. האמת הוא בדיוק כמוני בעניין הזה.
האם להעביר אותו לגן אחר? יש גן ששמעתי המלצות על הגננת, 26 ילדים, בקצת יותר מרוחק מהבית.
אני מבינה שלא רצוי במהלך שנת הלימודים ולכן חיכיתי עד עכשיו אבל אני רואה שזה לא משתפר.
שמעתי אותו אומר לילדה קטנה - לא כדאי לך ללכת לגן חובה שלי, הגננת כל הזמן צועקת, והוא לא שמח בבוקר כשהוא רואה אותה.
הוא מאד חברותי, יוצר קשרים תוך דקה עם ילדים שהוא לא מכיר וגם בגן השני יש ילדים שהיו בגן עיריה הקודם שלו,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 5 שלא אוהב את הגננת - תגובה
סמדר ריינר17/11/2011שלום לך,
ניסיתם לדבר עם הגננת? יכול להיות שהיא לא מודעת לכך שהיא כל כך מפחידה. אם אתם חוששים לדבר איתה ישירות אפשר לנסות לערב את פסיכולוגית הגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)