משחקים ילדים אסורים?!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משחקים ילדים אסורים?!
    אור
    19/11/2011

שלום,
    אני אמא לשתי בנות. הגדולה (4) הקטנה (2.5) ובשנה האחרונה גיליתי סיפור על אחיינים שלי. הגדול עבר איזושהי התעללות מינית בשטח בית ספר ואת אותו הדבר הוא עשה לאחיו הקטן . מאז האחיינים מטופלים אצל פסיכולוגים שונים. (היחידה שיודעת מזה זו אני). בשבת האחרונה הילדים שיחקו. והבן הקטן שיחק עם ביתי הגדולה בחתן וכלה. הוריד את מכנסיו ואמר לה הנה בולבול. הוא ביקש שגם היא תראה לו אך היא סירבה. ברגש ששמעתי את זה מאוד נלחצתי לא רציתי להטיח אשמות אבל זה הגיע עד הילדה שלי. שאלתי אותה מה קרה והיא סיפרה את הדברים. הדבר היחיד שהיה לי לומר לה שזה לא צנוע ולא מורידים בגדים ולא מראים אברים אחד של השני. כמובן בתוספת סיפור.
    האם זה מספיק? איך אני יודעת שזה לא חקוק לה בראש עכשיו? איך אפשר לבדוק דבר כזה?
    מודאגת מאוד
    אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחקים ילדים אסורים?!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחקים ילדים אסורים?! - תגובה

סמדר ריינר
    20/11/2011

שלום אור,
    חשוב מאוד שלא תיכנסי לחרדה ותשדרי לילדה קור רוח. הגבת נכון וזה מספיק. להבא יש לשמור כשהם משחקים שזה לא יהיה ללא מבוגר בשטח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו