דירה חדשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דירה חדשה
    ענבל
    20/11/2011

ערב טוב ,

יש לי תאומים בני שנתיים וחצי והייתי מעוניינת לקבל עצה ל 2 מקרים :
    1. לפני שבועיים עברנו לדירה חדשה ומאז הם עושים בעיות בשינה : לא מעוניינים לישון במיטה שלהם וגם אם כן אז הם נרדמים אחרי שעתיים שהם במיטה .
    חשוב לציין שעד למעבר הם נכנסו למיטה בשבע - שבע וחצי בערך והיו נרדמים לבד במיטת שלהם (תינוק) ,וכעת עברו למיטת נוער , איך ניתן לחזור לשגרה??בנוסף גם שהם קמים הם באים אלי בבכי ורוצים שארים אותם
    2. הילדים מאוד קשורים אלי ולא מוכנים לעזוב אותי וללכת לאנשים אחרםי גם אם אני בסביבה, לאחרונה (חודש אחרון) המצב החמיר הם נהיו הרבה יותר תלותיים ובוכים יותר , רוצים שאני ארים אותם , אני אפילו לא יכולה לרדת לשניה או לצאת לאוטו ולהשאיר אותם גם אם הם ישארו עם אבא שלהם .
    אני רוצה לציין שבבוקר לפני הגן אני מארגנת אותם , הם נמצאים בגן עד ארבע וחצי ועד שהם הולכים לישון הם נמצאים איתי , בעלי עובד ערבים ולכן לא רואה אותם בצהריים אלא רק בבוקר כמה דקות לפני שהם הולכים לגן .
    מה עלי לעשות ???המצב די מתסכל ומעייף .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דירה חדשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דירה חדשה - תגובה

נעמה סבג שמש
    20/11/2011

היי ענבל,

האם הכנתם את הילדים למעבר הדירה? האם השינויים נעשו בהדרגתיות?
    אנחנו בעידן ההורות עוובדים עם אינטליגנציה רגשית:
    חשוב להבהיר לילדים מה הולך לקרות. להכין אותם לקראת השינוי.
    כדאי להלהיב אותם ולפאר את מיטותיהם החדשות, לקשט ביחד במדבקות את החדר והמיטת, לספר לכולם לשתף וכמובן- להקריא להם סיפוריםצ ע ילדים שעברו דירה\ מיטה.

כמובן שצריך להאזר בסבלנות ולשקף להם את המצב החדש, לשקף רגשות, לתת להם שם ולהמליל כל סיטואציה.
    שינוי אינו פשוט גם למבוגרים.
    בהצלחה!

נעמה סבג שמש, בעלת רשת ומכללת עידן ההורות
    יועצת שינה ומנחת הורים
    מומחית בהקניית אינטליגנציה רגשית והרגלי שינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר דירה

ענבל
    20/11/2011

קודם כל תודה ,
    דבר שני , עשינו להם הכנה כל הזמן וניסינו להלהיב אותם כל הזמן ,
    הם מאוד שמחים וכיף להם בבית , הם גם משתפים את כולם בחוויות של הבית החדש.
    אך איך אני יכולה לשכנע אותם לישון במיטות שלהם ?
    בנוסף איך אני יכולה לגרום להם להיות עצמאיים ולא תלויתיים בי ,
    חשוב לציין שאם אני לא בסביבה הם מאוד בוגרים ועצמאיים
    אך שהם רואים אותי הם מסרבים ללכת לאחרים ואף לעזוב אותי לרגע (כל עוד יש אנשים בסביבה כולל אבאשלהם)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו