הורים גרושים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הורים גרושים
    יפעת
    21/11/2011

בס"ד

שלום, אני אמא צעירה לילד מקסים בן 3. מגיל חצי שנה הוא לא גר עם אביו בגלל גירושים.
    האב מגיע באופן לא סדיר לראות אותו.
    כשאני כועסת עליו כשצריך אז הוא בוכה אבא אבא, אז אני שואלת אותו אם הוא מתגעגע אליו? והוא אומר שכן.
    דיברתי אתו כבר על חשיבות המפגשים הקבועים אך כנראה שהוא לא מבין את ערכם .
    את יכולה לתאר לי תמונת מצב של הילד שלי, מה הוא מרגיש? חוץ מזה שהוא מתגעגע אליו?
    איך אני יכולה לעזור לו? בגן הוא מאוד רגיש כך הגננת אומרת?
    איך אפשר לעזור לו להיות פחות רגיש?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורים גרושים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתשובה

יפעת
    24/11/2011

בס"ד

אני מחכה לתשובה זה מאוד חשוב לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורים גרושים - תגובה

סמדר ריינר
    25/11/2011

שלום יפעת,
    אין אפשורת לצאר תמונת מצב של ילד כי כל ילד הו אשונה. אין גם אפשורת להפוך ילד לפחות רגיש. אני מבינה שכואב לך נורא לראות את הילד שלך סובל ומהצב שלו הוא לא בשליטתך, כי את לא יכולה לשלוט בהתנהגות האב. מה שאת כן יכולה לעשות הוא לתת לילד את ההרגשה שאת מבינה אותו, שכואב לו, וזה בסדר להרגיש כאב ולבטא אותו. באופן הזה הילד שלך מרגיש פחות לבד עם הכאב וזה מה שחשוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו