ילדים לבד בבית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדים לבד בבית
    הילה
    21/11/2011

שלום רב,
    יש לי ילדה בת 9 וילד בן 5 אני בהתלבטות האם אני יכולה להשאיר אותם לבד בבית בערך 45 דקות עד לחזרתי מהעבודה-אציין כי אני עובדת 5 דקות מהבית. כרגע הילדה מוציאה את הילד מהגן והבייביסיטר פוגשת אותם ליד הבית ונשארת איתם עד שאני באה.הילדה מאוד רוצה לקבל על עצמה את האחריות ולהיות לבד עם אחיה בבית אך אני עדיין מעט בחששות. אבקש את עצתכם. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדים לבד בבית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להילה

הדס
    21/11/2011

לדעתי השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא האם ילדתך בת התשע תהיה מסוגלת לתפקד במקרה חירום. למשל חס וחלילה אם תפרוץ שריפה בבית, אם זר ידפוק בדלתוכן הלאה. למרות ש 45 דקות זה לא הרבה זמן דברים רבים יכולים לקרות בזמן הזה. אמנם לא צריך להיות פאסימיים אבל עדיף מלהגיד אח"כ חבל. לדעתי האישית זה מוקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדים לבד בבית - תגובה

סמדר ריינר
    22/11/2011

שלום הילה,
    זה לגמרי לא מתאים. הילדה ואמנם רוצה להרגיש גדולה ושסומכים עליה, אבל עם הזמן זה יכביד עליה. היא רק ילדה. ומה אם היא תרצה ללכת אחרי בית ספר לחברה, או שתהיה פעילות אחרי בית ספר וכו'? באופן עיקבי יום יומי זה ממש לא מתאים. לא עוברה וגם לא עבורו. ילד בן 5 זקוק לאיסו ריגשי ותשומת לב אחרי חזרתו מהגן, עיבוד של החוויות בגן, אם היה יום קשה ובכלל, זה לא מתאים לילדה בת 9 לטפל בו ולהתייחס אליו ברגעים האלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לכן על העצות.

הילה
    22/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו