מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדים לבד בביתהילה21/11/2011
שלום רב,
יש לי ילדה בת 9 וילד בן 5 אני בהתלבטות האם אני יכולה להשאיר אותם לבד בבית בערך 45 דקות עד לחזרתי מהעבודה-אציין כי אני עובדת 5 דקות מהבית. כרגע הילדה מוציאה את הילד מהגן והבייביסיטר פוגשת אותם ליד הבית ונשארת איתם עד שאני באה.הילדה מאוד רוצה לקבל על עצמה את האחריות ולהיות לבד עם אחיה בבית אך אני עדיין מעט בחששות. אבקש את עצתכם. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילה
הדס21/11/2011לדעתי השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא האם ילדתך בת התשע תהיה מסוגלת לתפקד במקרה חירום. למשל חס וחלילה אם תפרוץ שריפה בבית, אם זר ידפוק בדלתוכן הלאה. למרות ש 45 דקות זה לא הרבה זמן דברים רבים יכולים לקרות בזמן הזה. אמנם לא צריך להיות פאסימיים אבל עדיף מלהגיד אח"כ חבל. לדעתי האישית זה מוקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדים לבד בבית - תגובה
סמדר ריינר22/11/2011שלום הילה,
זה לגמרי לא מתאים. הילדה ואמנם רוצה להרגיש גדולה ושסומכים עליה, אבל עם הזמן זה יכביד עליה. היא רק ילדה. ומה אם היא תרצה ללכת אחרי בית ספר לחברה, או שתהיה פעילות אחרי בית ספר וכו'? באופן עיקבי יום יומי זה ממש לא מתאים. לא עוברה וגם לא עבורו. ילד בן 5 זקוק לאיסו ריגשי ותשומת לב אחרי חזרתו מהגן, עיבוד של החוויות בגן, אם היה יום קשה ובכלל, זה לא מתאים לילדה בת 9 לטפל בו ולהתייחס אליו ברגעים האלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכן על העצות.
הילה22/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)