הטרדה מינית ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הטרדה מינית ילדים
    מאירה
    22/11/2011

שלום,
    אני אמא לשתי בנות. הגדולה (4.4) הקטנה (3.2) כמו כן יש לי אחייו בן 9.
    אתמול אמי שמרה על הילדים והם היו מס' דקות לדבריה בחדר ללא השגחתה (היא הייתה במטבח) וגם כן נוכח חבר של האחיין בן גילו.
    בערב בתי סיפרה לי ככה דרך אגב ברכב בדרך חזרה לבית : "אמא את יודעת שדניאל (אחיין) הוריד את מכנסיו והראה לי את הבולבול, הוא גם אמר לי לגעת ולתת לו לגעת בפות,
    ועוד הוא אמר למוריה (בתי הקטנה) ללקק את הבולבול"
    ומה עשה החבר שאלתי אותה - החבר לא עשה כלום הוא רק אמר לא לספר להורים שלא יכעסו עלינו!!!!!!!!!
    כל פעם הסיפור משתנה טיפה ואני מפחדת שאולי קרה משהו, איך אפשר לבדוק דבר כזה? לנסות לדובב אותה שוב, לפנות למשהו.
    לדבר עם האחיין זה חסר תועלת לא נראה לי שאקבל ממנו תשובה.
    בעבר דיברתי עם הבנות שגופן שייך אך ורק להן ואף אחד לא נוגע ללא רשות.
    אתמול הזכרתי לה זאת שוב ושוב.
    אני זקוקה בבקשה לעצה כי אני עובדת עצות.
    זה מצב נוראי ואני מפחדת מטראומה לעתיד, אולי זה נשמע מוגזם אך היום אני בת 30 ואני עדיין זוכרת כל פרט ופרט בבירור של האיש בפארק ציבורי כשמכנסיו למטה ונכסיו בחוץ לעיני כל עושה את מה שעושה.
    החשש להיות לבד בפארקים או בכל מקום שהוא לא בית קיים אצלי עד היום (הייתי בת 12 אז)

בבקשה לעצה איך להתמודד עם זה לעתיד והאם ניתן לעשות בדיקות כלשהן לילדה מבלי לעבר רשויות (זה אחיין שלי ואני אדבר איתו )
    וברור שזו הפעם בהחלט אחרונה שהם יהיו במצב לבד בחדר ללא השגחה (גם לא מבוגר במטבח).

לאחיין שלי אין שום עבר של הטרדות, אך הוא מטופל בריטלין ונמצא בכיתה מופחתת תלמידים (לא כיתה טיפולית רגילה רק עם 20 ולא 45 תלמידים) .
    תודה רבה וממתינה לתשובתך.
    מאירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה מינית ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה מינית ילדים - תגובה

סמדר ריינר
    23/11/2011

שלום מאירה,
    חשוב מאוד שתנסי להרגע. תגובתך לילדה הייתה טובה, אפשר לנסות לדובב אותה לגבי מה שקרה בהכרח אלא איך היא הרגישה, אולי הרגישה לא נעים, אולי פחדה להגיד לא, לדבר איתה על כך שהיא לא אשמה, ושטוב שהיא סיפרה לך, בכך את מחזירה לה את תחושת השליטה בנעשה, ומסמנת לה שהיא יכולה לדבר על מה שהיא מרגישה בלי שתיכנסי ללחץ. מעבר לזה הייתי מדברת עם הורי הילדים ומפנה אותם לטיפול. כרגע לא הייתי עושה מעבר לזה, אלא אם הילדה מראה סימני מצוקה כלשהם ואז כדאי לפנות לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו