שאלה בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    חן
    22/11/2011

הבן שלי כמעט בן שש (עוד חודשיים).
    כל שבת שניה הוא מבלה אצל אבא שלו (אנחנו גרושים) וכל פעם שהוא חוזר ממנו אחרי סופש או באותו יום או ביום שלמחרת הוא כועס וחייב לזרוק משפט כמו "אני לא אוהב אותך: או "אני שונא אותך" או "רע לי פה ולמה אני לא גר עם אבא שם כיף לי יותר". אני חסרת אונים ואביו טוען כי לא מדבר איתו רעות (אינני יכולה להיות בטוחה). ממה יכולה לנבוע תגובה כזו ומה אני י.כולה לעשות כדי להפסיקה?
    שאלה נוספת. בכל יום הולדת מאחד מילדי הגן שלו אני מקפידה לקחת אותו אולם כל יום הולדת מתחיל בהתנגדות ותמיד כשמגיעים ליום הולדת הוא עצבני וכועס ולא מוכן להשתת, ובכלל לקום מהכיסא לידי ודורש ללכת הביתה. לאחר שנשאר איתי מחוסר ברירה לקראת סופ היום הולדת הוא מתחיל לגשת לחבריו ולהתחיל לשחק איתם. לפני יומיים אימא שלי לקחה אותו ליום הולדת והשאירה אותו לבד והוא התנהג למופת ובלי עצבים או משהו דומה. ברצוני לציין כי כשמגיע איתי וחבריו מנסים לשכנעו לגשת ולהתחיל לשחק אינו מוכן וממשיך בכעסו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה - תגובה

סמדר ריינר
    23/11/2011

שלום חן,
    יכול להיות שאביו אכן מסית אותו ויכול להיות שלא.. יכול להיות גם שאת נחווית כמאוד חלשה. חשוב מאוד שתקפידי שהביטחון העצמי שלך לא ייפגע כתוצאה מהתנהגותו.כלומר חשוב שאת תנסי לא להתרגש מההתנהגות הזו, לא לנסות להפסיק אותה, לא להתחנן לפניו שלא יכעס או שיילך ליום הולדת. אז הוא כועס, אז מה? כשהוא יבין שההתנהגות הזו לא יוצרת תשומת לב, סביר להניח שהוא ירפה ממנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו