מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בבקשהחן22/11/2011
הבן שלי כמעט בן שש (עוד חודשיים).
כל שבת שניה הוא מבלה אצל אבא שלו (אנחנו גרושים) וכל פעם שהוא חוזר ממנו אחרי סופש או באותו יום או ביום שלמחרת הוא כועס וחייב לזרוק משפט כמו "אני לא אוהב אותך: או "אני שונא אותך" או "רע לי פה ולמה אני לא גר עם אבא שם כיף לי יותר". אני חסרת אונים ואביו טוען כי לא מדבר איתו רעות (אינני יכולה להיות בטוחה). ממה יכולה לנבוע תגובה כזו ומה אני י.כולה לעשות כדי להפסיקה?
שאלה נוספת. בכל יום הולדת מאחד מילדי הגן שלו אני מקפידה לקחת אותו אולם כל יום הולדת מתחיל בהתנגדות ותמיד כשמגיעים ליום הולדת הוא עצבני וכועס ולא מוכן להשתת, ובכלל לקום מהכיסא לידי ודורש ללכת הביתה. לאחר שנשאר איתי מחוסר ברירה לקראת סופ היום הולדת הוא מתחיל לגשת לחבריו ולהתחיל לשחק איתם. לפני יומיים אימא שלי לקחה אותו ליום הולדת והשאירה אותו לבד והוא התנהג למופת ובלי עצבים או משהו דומה. ברצוני לציין כי כשמגיע איתי וחבריו מנסים לשכנעו לגשת ולהתחיל לשחק אינו מוכן וממשיך בכעסו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה - תגובה
סמדר ריינר23/11/2011שלום חן,
יכול להיות שאביו אכן מסית אותו ויכול להיות שלא.. יכול להיות גם שאת נחווית כמאוד חלשה. חשוב מאוד שתקפידי שהביטחון העצמי שלך לא ייפגע כתוצאה מהתנהגותו.כלומר חשוב שאת תנסי לא להתרגש מההתנהגות הזו, לא לנסות להפסיק אותה, לא להתחנן לפניו שלא יכעס או שיילך ליום הולדת. אז הוא כועס, אז מה? כשהוא יבין שההתנהגות הזו לא יוצרת תשומת לב, סביר להניח שהוא ירפה ממנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)