דפוסי התנהגות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דפוסי התנהגות
    ד
    23/11/2011

שלום,
    ילדי בן השנתיים ועשרה חודשים פיתח הרגל קבוע ביציאה מהדירה שלנו
    בשעות הבוקר לכיוון הגן ,הכוונה היא שהוא הוא יורד במדרגות בצורה מאד ספציפית.
    חשוב לי לציין שההרגל התחיל לפני כחודשיים פתאם ונהיה קבוע ,בנוסף לא נראה שהוא חווה איזו מצוקה בתקופה האחרונה(מאד שההרגל התחיל) האם דפוסי התנהגות בגילאיים אלו נורמאליים? מתי יש סיבה לדאוג ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דפוסי התנהגות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפוסי התנהגות - תגובה

סמדר ריינר
    24/11/2011

שלום ד,
    לא ברור מה הבעיה ולמה זה נראה לך מדאיג? נסי לפרט יותר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דפוסי התנהגות

ד
    24/11/2011

תודה על התגובה סמדר, אני אנסה לפרט ...הכוונה היא הדרך בה הוא יורד כל בוקר
    הוא מתעקש ללכת על הקו,קופץ במדרגה הראשונה מספר פעמים ומדרגה האחרונה מספר פעמים.בהתחלה זה נראה חביב אך בימים האחרונים זה נראה כפייתי
    השאלה היא האם בגיל הזה ההתנהגות הזו נורמאלית ? האם זה מעיד על משהו שהוא חווה ? האם זה עובר עם הזמן ? מתי זה אמור להדאיג ?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דפוסי התנהגות - תגובה

סמדר ריינר
    25/11/2011

שלום ד,
    קשה לדעת אם זה כפייתי או לא בשלב הזה. אין ספק שהמעבר מהבית החוצה מעורר אצלו חרדה מסויימת והוא זקוק לטקס קבוע כדי להתמודד עם זה. ילידם זקוקים לעיתים לחזרתיות כדי להתמודד עם ההכרות שלהם עם העולם. עם זאת כרגע לא הייתי מסיקה מסקנות מרחיקות לכת, הוא בסך הכל בן שנתיים ועשרה חודשים. אני מציעה שתניחו לזה כרגע. אם בהמשך יצוצו התנהגויות חזרתיות בהקשרים נוספים, אז כדאי יהיה לחשוב שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו