צריך עזרה דחופה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה דחופה
    חסוי
    23/11/2011

אני לא יודע ממש אם זה הפורום המתאים אבל אני צריך עזרה...
    אני עוד מעט בן 15 ואני כבר הרבה זמן חושב על זה ואני די חושב על לחזור בתשובה ולאט לאט עם הזמןאני מרגיש שאני יותר רוצה...
    הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את זה, איך לספר להורים שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה דחופה - תגובה

סמדר ריינר
    24/11/2011

שלום לך,
    ילדים רבים ביגל ההתבגרות מרגישים שהם זקוקים להכוונה, למשהו שיעזור להם בגיבוש הזהות, שיש לו חוקים ברורים, והוא מקנה ביטחון. לעיתים חזרה בתשושבה עונה על הצורך הזה. קח בחשבון שזה דבר שיכול להיות שהוא זמני. כדאי לעשות את זה בהדרגה, לנסות לשמור בהתחהל ע מנהג אחד או שניים, לראות מה תגובת ההורים ואז לחשוב אם אתה באמת רוצה להמשיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום,

יפעת
    24/11/2011

בס"ד

במקרה קראתי את ההודעה שלך,
    אני מציעה לך להכנס לאתר שנקרא כיפה, יש שם פורומים לדתיים וכל מיני דרכים להתקשרות עם הגורמים שיוכלו לעזור לך ולכוון אותך.

אשריך שזכית! זה לא הולך להיות לך קל אבל אל תתייאש כך רבי נחמן אומר!
    לדעתי אין צורך שתספר להורים שלך כרגע, אם תספר יכול להיות שההתנגדות שלהם תבהיל אותך ותיקח אותך אחורה.
    בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו