טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני לא יודע ממש אם זה הפורום המתאים אבל אני צריך עזרה... אני עוד מעט בן 15 ואני כבר הרבה זמן חושב על זה ואני די חושב על לחזור בתשובה ולאט לאט עם הזמןאני מרגיש שאני יותר רוצה... הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את זה, איך לספר להורים שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, ילדים רבים ביגל ההתבגרות מרגישים שהם זקוקים להכוונה, למשהו שיעזור להם בגיבוש הזהות, שיש לו חוקים ברורים, והוא מקנה ביטחון. לעיתים חזרה בתשושבה עונה על הצורך הזה. קח בחשבון שזה דבר שיכול להיות שהוא זמני. כדאי לעשות את זה בהדרגה, לנסות לשמור בהתחהל ע מנהג אחד או שניים, לראות מה תגובת ההורים ואז לחשוב אם אתה באמת רוצה להמשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
במקרה קראתי את ההודעה שלך, אני מציעה לך להכנס לאתר שנקרא כיפה, יש שם פורומים לדתיים וכל מיני דרכים להתקשרות עם הגורמים שיוכלו לעזור לך ולכוון אותך.
אשריך שזכית! זה לא הולך להיות לך קל אבל אל תתייאש כך רבי נחמן אומר! לדעתי אין צורך שתספר להורים שלך כרגע, אם תספר יכול להיות שההתנגדות שלהם תבהיל אותך ותיקח אותך אחורה. בהצלחה רבה
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד