מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרהתמר24/11/2011
שלום , בתי בת שנה ושלושה חודשים ועדיין איתי בבית ( היינו תקופה ארוכה בחו"ל וגם שם הייתה איתי)...
כרגע אנחנו מתגוררים עם הורי והקטנה ישנה איתנו בחדר.
בחודש הבא אנחנו עוברים לבית חדש בו יהיה לה חדר משלה ובנוסף היא נכנסת בפעם הראשונה למשפחתון, אני חוששת שכל השינויים האלו בבת אחת יהיו יותר מידי עבורה , גם בית חדש, חדר חדש ובעיקר הכניסה למשפחתון. האם עלי לצפות קשיים?
אשמח לעצות איך עלי להקל עליה את הכניסה למשפחתון ואת המעבר ? ( וכמובן גם עלי, רק המחשבה על הכל מפחידה אותי , אני רגילה אליה על בסיס יומי וקבוע:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ליאת גרוס27/11/2011שלום תמר
הדבר הכי חשוב להשתלבותה הרגועה של ביתך במשפחתון החדש הוא שאת תהיי רגועה. כל הדברים האחרים הרבה פחות חשובים.
אז... תסמכי עליה שהיא תסתדך כמו רב הילדים האחרים בגילה. תשדרי לה מסר שהיא בידיים טובות גם שם. תיפרדי הכי בקלות שאפשר בבוקר ותתפני לעיניינייך ולעבודתך. אל תשבי בבית מחכה לה ומתייסרת. תבלי עם חברות ותאמיני כי משפחתון כזה יעשה לה טוב. באמת שכן. ...
נ.ב - בדירה החדשה אל תתפתי להכניס אותה לישון איתך. ישר לחדר שלה...
מקווה שאת מבינה את שאני כותבת מתוך הבנה וחיוך כלפייך ולא ממקום ביקורתי או מתנשא. אני יודעת שזה קשה. מצאי אמא במצב דומה ותעברו את זה יחד...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)