עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה
    תמר
    24/11/2011

שלום , בתי בת שנה ושלושה חודשים ועדיין איתי בבית ( היינו תקופה ארוכה בחו"ל וגם שם הייתה איתי)...
    כרגע אנחנו מתגוררים עם הורי והקטנה ישנה איתנו בחדר.
    בחודש הבא אנחנו עוברים לבית חדש בו יהיה לה חדר משלה ובנוסף היא נכנסת בפעם הראשונה למשפחתון, אני חוששת שכל השינויים האלו בבת אחת יהיו יותר מידי עבורה , גם בית חדש, חדר חדש ובעיקר הכניסה למשפחתון. האם עלי לצפות קשיים?
    אשמח לעצות איך עלי להקל עליה את הכניסה למשפחתון ואת המעבר ? ( וכמובן גם עלי, רק המחשבה על הכל מפחידה אותי , אני רגילה אליה על בסיס יומי וקבוע:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה - תגובה

ליאת גרוס
    27/11/2011

שלום תמר
    הדבר הכי חשוב להשתלבותה הרגועה של ביתך במשפחתון החדש הוא שאת תהיי רגועה. כל הדברים האחרים הרבה פחות חשובים.
    אז... תסמכי עליה שהיא תסתדך כמו רב הילדים האחרים בגילה. תשדרי לה מסר שהיא בידיים טובות גם שם. תיפרדי הכי בקלות שאפשר בבוקר ותתפני לעיניינייך ולעבודתך. אל תשבי בבית מחכה לה ומתייסרת. תבלי עם חברות ותאמיני כי משפחתון כזה יעשה לה טוב. באמת שכן. ...
    נ.ב - בדירה החדשה אל תתפתי להכניס אותה לישון איתך. ישר לחדר שלה...

מקווה שאת מבינה את שאני כותבת מתוך הבנה וחיוך כלפייך ולא ממקום ביקורתי או מתנשא. אני יודעת שזה קשה. מצאי אמא במצב דומה ותעברו את זה יחד...

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו