מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התעוררות בלילהיפעת24/11/2011
בס"ד
שלום, יש לי עוד שאלה,
הבן שלי בן שלוש וקצת.
מאז שהוא נולד , נראה לי שהוא ישן לילה רצוף אולי 10 פעמים, הכוונה שהוא לא התעורר באמצע הלילה..
אני כבר רגילה לזה,
אבל זה נורמלי?? האם אפשר לתקן את זה? לעזור לו לישון לילה שלם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעוררות בלילה - תגובה
סמדר ריינר25/11/2011שלום יפעת,
לא ציינת איך את מגיבה כשהוא מתעורר, והאם הוא ישן בחדר משלו. פרטי קצת יותר ואנסה לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יפעת25/11/2011בס"ד
הוא ישן בחדר משלו,
הוא פשוט מתעורר בלילה ובא למיטה שלי, עולה ונרדם.
היו פעמים שהחזרתי אותו למיטה שלו והוא שוב היה חוזר.
הוא כבר בן 3 פלוס ולא נראה לי שייך שהוא ישן איתי.
הוא לא גר עם אבא שלו, אנחנו גרושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
סמדר ריינר27/11/2011שלום יפעת,
בהחלט חשוב שהוא לא יישן איתך. קחי לך כמה לילות, רצוי בסוף השבוע, בהם תהיי מודעת לכך שאת הולכת לישון לא טוב ולוותר על שינה, ופשוט תחזירי אותו כל פעם בעיקביות ובנחרצות למיטה שלו איך שהוא מגיע. גם אם הוא בוכה ולא רוצה. מחזירה אותו למיטה, מרגיעה אותו בקצרה בלבד (עכשיו כל אחד ישן במיטה שלו) וחוזרת לישון. אם יש צורך אפשר גם לסגור את דלת חדר השינה, כדי למנוע ממנו להגיע בלי שאת מתעוררת. העיקביות מאוד חשובה כאן. כשהגבולות בעניין יהיו ברורים, הוא יישן הרבה יותר טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)